Петима са в ареста след акция "Антидрога" в пиринския край

2682
Петима са в ареста след акция "Антидрога" в пиринския край
Снимка: iStock/Guliver

Петима души са арестувани след поредна акция срещу производството и разпространението на наркотици в област Благоевград, информира Topnovini.bg.

При проверка в местността "Ормански път" край Петрич служителите на реда се натъкнали на 21 зелени тревисти растения, които при полевия наркотест реагирали положително на канабис. След това на мястото е открит и ламаринен съд, в който имало още 632 грама сух канабис. За едно денонощие са задържани двамата собственици на обекта - мъже на 36 и 73 години.

Арестуваният шеф на полицията в Първомай притискал свидетели

Арестуваният шеф на полицията в Първомай Васил Налбантов и негови подчинени обикаляли по домовете на важни свидетели и ги притискали до...

Акция "Антидрога" продължила и в село Беласица. В дом, обитаван от 68-годишен мъж са открити 1,5 килограма сух канабис. Възрастният мъж е арестуван за 24 часа. В полицейската клетка в Петрич е и 67-годишен мъж от село петричанин, в чиито двор полицаите открили зелени тревисти растения, реагиращи положително на канабис. Наркотичното вещество е с обща маса 4,850 килограма.

В къща в село Катунци служителите на реда открили стръкове канабис с тегло 535 грама и чанта с 400 грама съцветия. При обиск на имота, в дворното място петричките полицаи открили и канабисови растения с обща маса 3,235 килограма. Собственикът на жилището - 63-годишният Г.Л. е арестуван за 24 часа. По случаите са образувани досъдебни производства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com