ВИДЕО: Момиче твърди, че общински съветник от Благоевград я заплашва с изнасилване

38752
ВИДЕО: Момиче твърди, че общински съветник от Благоевград я заплашва с изнасилване
Снимка: iStock/Guliver

Шокиращо видео се появи в социалните мрежи в Благоевград. Младо момиче сподели ВИДЕО, на което според нея е заснет общинският съветник Христо Ковачки, който предлага секс срещу пари на младо момиче. След като момичето отказва, предполагаемият обвинен заявява "щом искаш изнасилване, е сега ти свалям анцуга и ти го вкарвам".

Ето какво написа във Facebook и момичето на име Надя, която по информация на Actualno.com е работела като масажистка в хотел на общинския съветник:

"Здравейте! Ето едно видео от хотел "Монте Кристо". Собственикът Христо Ковачки - Мама Кажа, заплашва с изнасилване. Не ходете да работите там. Дебне зад всеки ъгъл...".

От коментарите под поста става ясно, че младото момиче, което е на 25 години, се е консултирало с адвокат, но според него, видеодоказателството нямало да бъде взето предвид в съда, при евентуално дело за сексуален тормоз и заплахи.

"Не събирам лайкове ! Не е лесно да осъдиш човек с пари и след като познава всички в прокуратурата! След като нямам доказателства освен това видео. А видео от телефон все още не е доказателство с съда ! Ако не знаете как стоят нещата, не е нужно да изразявате глупАво мнение! Клипът е публикуван не за лайкове а за да видят хората какви хора работят в общината! И да си имат едно наум", написа още Надя.

Actualno.com опита да се свърже с момичето за уточняващи въпроси, но до написването на този материал все още нямаме отговор.

Свързахме се и с г-н Ковачки, за да чуем и неговата гледна точка. Той обаче затвори телефона, когато опитахме да му зададем въпрос относно видеото и твърденията в него. Продължаваме да го търсим за коментар по темата.

Отправихме и следните въпроси към Общинския съвет в Благоевград:

1. Общинският съвет ще направи ли проверка по случая?

2. Ако се установи, че историята е реална, и лицето, говорещо във видеото е общинският съветник Христо Ковачки, той ще бъде ли отстранен от Общинския съвет?

МВР КОМЕНТИРА ИНФОРМАЦИЯТА - ВИЖТЕ В ЛИНКА!

Жителите на града веднага изпаднаха в истински шок от видеото и призоваха за самосезиране на прокуратурата.

 

 

Христо Ковачки е общински съветник от ПП "Народен съюз". Собственик е на хотел "Монте Кристо" в града, ресторантьор и собственик на градската баня. Досега името му не е намесвано в такъв скандал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com