Излезе книжка с непубликувани истории за малкия Николà!

568
Излезе книжка с непубликувани истории за малкия Николà!
Снимка: Колибри

На 20 май излезе книжка с непубликувани истории за малкия умник Николà! Лудориите на прочутия ученик и неговото обкръжение са съвсем истински, а патилата му могат да сполетят всеки малчуган, сигурно затова разказите се харесват от толкова много деца по цял свят.

„Балонът и други неиздавани истории“ (превод: Венелин Пройков, 168 стр., цена: 9 лв.) е точно толкова забавна, дяволита и непредсказуема, колкото всяка друга книжка от любимата ви поредица. Но не е само това - тук ще намерите първия разказ за малкия Никола, написан от Госини и илюстриран от Семпе. Нещо повече, любимият ни малчуган ще отиде с татко си да гледа телевизия при двойкаджията Клотер, ще пазарува с майка си в съвсем нова бакалница, ще прави цирк с приятелчетата си, да не говорим за невероятно смешния разказ, когато в училищния двор се състоят схватки по джудо!

На 25 май излиза българското издание на "Левиатан"

На 25 май излиза българското издание на „Левиатан”, едно от ключовите произведения в творчеството на големия американски ро...

Рьоне Госини (1926-1977) е автор с искрящ талант, „баща“ на Астерикс и Николà, създател на цяла плеяда забележителни герои, спечелили сърцата на момичета и момчета от всички краища на света.

Оригиналните илюстрации на поредицата за Николà са дело на друг знаменит творец – портретиста Жан-Жак Семпе. Книжките са четивни и красиво оформени, а историите са пригодени за психиката на децата, навършили 6 години!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги