X
 
 

Най-продаваната книга за кетогенно хранене вече и на български!

2115 2
photo of Най-продаваната книга за кетогенно хранене вече и на български!
Снимка: Издателство "Хермес"
През последните години кетогенната диета завладя света на здравословното и фитнес хранене. Множество специалисти я препоръчват при хронични заболявания и затлъстяване, а броят на доказателствата за ползите от нея расте непрекъснато. Този режим гарантира невероятни резултати, независимо дали искате да се справите с диабет, сърдечносъдови или неврологични проблеми, или целта ви е просто да отслабнете. Концепцията да се храните с много мазнини и минимум въглехидрати обаче изглежда колкото проста, толкова и объркваща. Целта на тази книга е да ви помогне да преминете на този режим на хранене и да се придържате към него без особени затруднения. В „Ръководство по кетогенна диета за начинаещи“ ще намерите:

• кратко и ясно представяне на същността и основните принципи на кетодиетата;

"Чуй щурците" от Татяна Попова е носител на наградата за проза "Хермес"

В Деветия национален литературен конкурс „Хермес“ в категория проза се включиха млади български писатели от цялата страна. ...

• 14-дневен хранителен план и списъци за пазаруване;

• 75 лесни и бързи за приготвяне рецепти, придружени с точни хранителни стойности.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • българин 1 българин преди 5 месеца Профил на трол?
    Интересна книга и кога ще я има на сайта, ако е толкова полезна и актуална тази диета направете я достъпна и за сиромасите, КОЙ и колко са в днешно време хората, които могат да си позволят странични харчове, първо основната храна и след това духовната, диетите и всичко останало, толкова ни е силата.
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
    Когато отслабнеш и хвърлиш всички скъпи лекарства който си използвал всеки месец,ще компенсираш от цената на книгата.Здраве цена няма!!!
    : 0 !