Близките на Северин избягаха от махалата, притесняват се за живота си

5318
Близките на Северин избягаха от махалата, притесняват се за живота си
Снимка: Facebook профил

Близките на Северин Красимиров се изпокриха и не подават носа си навън от страх. Жена му Емел се е преместила да живее заедно с майка си Айше при баба си по майчина линия в близко до Русе село.

Емел разказа, че се притеснява за живота си и не знае как ще продължи по-нататък, защото ромите от двете махали – "Тракцията" и "Селеметя", не я искат при тях, пише в."Монитор".

Вижте снимки от кацането на Северин Красимиров в България

Самолетът с обвинения за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров кацна в София, съобщи bTV. 21-годишният мъж ...

„Прибрахме се с майка ми в квартал „Тракцията“, където последно живяхме със Селяйдин при леля му, но циганите ни заплашиха, че ще ни пребият, убият или запалят. Изгониха ни, спала съм навън тази нощ. Избягахме и не можах да си взема нищо – дрехи нямам, нищо нямам. Не ме пуснаха в собствената ми къща да се прибера. Аз каква вина имам, да не съм го извършила аз туй нещо“, оплаква се от поведението на съкварталците си Емел. От къщата, където е сега, се страхува да излиза, за да не си навлече гняв и тук, а иначе не искала да живее на село.

Казва, че Северин ѝ се обадил от Германия, когато пристигнал там. Готвела се да замине при него и щяла да тръгне веднага, но личната ѝ карта не била готова и това я възпрепятствало. От две години живеели заедно без брак, обичала го и нямала да го изостави, каквото и да се случи с него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com