Бонев: Борисов пак излъга, няма нито едно дело за клевета

13929
Бонев: Борисов пак излъга, няма нито едно дело за клевета

Проверката за заведените от Бойко Борисов много дела по 50 хил. лв. показа, че пак е излъгал. Няма нито едно дело. Бил дал пълномощно на един адвокат, но няма заведени дела.  Това написа във Фейсбук профила си бившият вътрешен министър Богомил Бонев по повод твърденията на Борисов, че е завел много дела за клевета и че ще получи пари в чували.

"Освен това за неюристите да поясним: определянето на размера на неимуществените вреди, които е претърпял Борисов, зависи от претърпените болки и страдания от неверни твърдения по негов адрес. Доказването става със свидетели и показанията им са нещо от рода на "...много се депресира, посърна, скри се и не искаше с никой да говори, срам го беше да се покаже на улицата, отказа се от футбола, картите, политиката, Цецо и Лилето дори, мина на ксанакс, диазепам и по-тежки т.н. от арсенала на "4-ти километър" плюс бета блокери, пише още Бонев и пояснява: Вместо това, Бойко ни плаши, че пак щял да дойде на власт, подхвърля дебелашки шеги за чувалите, в които щял да събере парите след съдебните дела и т.н. Това не му помага да обоснове размер на претърпени болки и страдания в размер и на една стотинка, камо ли на 50 хиляди лева. Адвокатите му малко да го режисират де!

Борисов: Назначиха Пеевски, за да ни арестуват

Изборът на Делян Пеевски за председател на ДАНС е факт, защото БСП разбра, че по демократичен път няма как да ни победи и затова Станиш...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com