Борисов от Брюксел: Няма решение за Brexit (ВИДЕО)

661
Борисов от Брюксел: Няма решение за Brexit (ВИДЕО)
Снимка: Правителствена пресслужба

Правилно сме взели решение, Мишел Барние да преговаря от името на всички за Brexit. Това заяви Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел.

Борисов: Очерниха България заради убийството на Виктория, не ме интересуват споровете в ОП

"Получих едно голямо извинение от всички подред в Европейската народна партия /ЕНП/ за това, че прибързаха с коментарите си за убийство...

"Казвам, че докато не дойде крайния срок, няма да има извънредни събрания. Ще остават от 5 до 8 седмици за взимане на решения. Ако имаше решение, щяхме да излезем и да го кажем", заяви Борисов.

"Колкото повече намалява срока, толкова по-напрегнато ще става. От българска страна има хора, които работят и живеят във Великобритания, както и обратното - много англичани живеят в България", каза още Борисов.

"Нямам предвидена среща с руския премиер. Не знам и да има предвидени двустранни срещи. Просто в коридорите ако има тема, да бъде обсъдена", обясни той. 

Атанас Атанасов счита, че Бойко Борисов си купува влияние в БСП

Един от големите проблеми на Борисовата държава са напълно обезличените институции. В един момент се появява Борисов и отменя всичко. О...

"Всяка държава трябва да инвестира в опазване на своите граници. Много е важно да има споразумение с трети държави, както и да се подпомогне на всяка държава, която поиска помощ по отношение на мигрантската криза. На базата на тези три неща можем да говорим за солидарността и хуманността и всичко останало. Заключенията са такива", добави премиерът Борисов от Брюксел, където той присъства на редовния съвет на ЕС.

"Има три типа държави - такива, които искат да приемат мигранти, държави, които категорично не искат да приемат и такива, които са залети от мигранти и искат солидарност", допълни той.

"В момента основният поток от мигранти, които заливат Европа, минават през Гърция. България се справя прекрасно с този проблем и всички го признават", подчерта Борисов.

Британският посланик запозна Борисов с разследването по случая "Скрипал"

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с посланика на Великобритания Ема Хопкинс, съобщиха от правителствената пресслужба. Бор...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика