БСП София с ново ръководство

12114
БСП София с ново ръководство

Христо Проданов, Милка Христова, Марин Пенков, проф. Ваня Добрева са заместници на председателя на столичната организация на БСП Калоян Паргов. Това реши новоизбраният Градски съвет на БСП София, който заседава на 30 май, съобщиха от пресцентъра на "столетницата".

Христо Проданов е зам.-председател по организационната и кадрова дейност, Милка Христова - зам.-председател по местни политики, Марин Пенков - зам.-председател по финансова и стопанска дейност, проф. Ваня Добрева - зам.-председател по идейното и програмно развитие. И четиримата са избрани по предложение на Калоян Паргов. В състава на Изпълнителното бюро на столичната организация са още. Иван Ченчев - Секретар по коалиционна политика, Жельо Иванов Бойчев - Публични политики, Стефан Василев - Анализи и стратегии. Крайградски райони, Димитър Данчев - Връзки с бизнеса, Димитър Кунов - Връзки със синдикалните организации, Румен Георгиев - Връзки с неправителствените организации и гражданските сдружения, Надя Младенова - Работа с медии, интернет и социални мрежи, Десислава Славчева - Политическо обучение. Крайградски райони.

Депутати от БСП се поклониха пред Тодор Живков

Депутатите от парламентарната група на БСП посетиха родната къща и къщата музей на тоталитарния водач Тодор Живков и поднесоха цветя пр...

Към Градския съвет на БСП София бяха сформирани и работни комисии и бяха избрани ръководители им. Комисия по масови мероприятия и пропаганда с председател: Спас Колев, комисия по организационна и кадрова дейност с председател: Анна Янева, комисия по местна политика с председател: Георги Свиленски, комисия за медийна политика, работа с интернет и социални мрежи с председател: Антон Кутев, комисия по политическо образование с председател: Альоша Даков, комисия за работа с неправителствените организации, синдикати и бизнес с председател: Иван Таков. Редакционен съвет на „Софийски бюлетин” с председател: Лозан Такев и Градски дискусионен клуб с председател: Захари Захариев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика