Два автобуса ще пътуват до лифт "Симеоново"

35871
Два автобуса ще пътуват до лифт "Симеоново"

Осигурена е връзка с две автобусни линии от обществения транспорт в София към лифт „Симеоново". Това съобщиха от Центъра за градска мобилност към Столична община във връзка с откриването на ски-сезона на Витоша.

С автобусна линия № 122 желаещите да посетят планината могат да пътуват от автостанция „Хладилника" до лифт „Симеоново". Първият курс от началната спирка е в 7.35 ч., а последният от крайната - в 19.30 часа. Между 8.45 ч. и 17.00 ч. в почивните дни автобусите са с интервал на движение на 25 минути.

С автобусна линия № 123 е осигурена връзка между метростанция „Г. М. Димитров" и лифт „Симеоново". Първият курс от началната спирка е в 7.20 ч., а последният от крайната спирка - в 18.30 часа. Между 8.20 ч. и 18.00 ч. автобусите са с интервал на движение на 25 минути.

От автостанция „Хладилника" до хотел „Морени" се движи и излетна линия № 66, като първият й курс от началната спирка е в 7.50 ч., а последният от крайната спирка - в 18.00 часа. Линията е извън маршрутната схема на обществения транспорт в София. Цената за пътуване в едната посока е 4.00 лв., а двупосочният билет струва 6.00 лева.

Пътуването с автобусни линии № 122 и 123 до и от лифта „Симеоново" става с билет или карта за градския транспорт в София.

Редактор: Е. Гигова

БДЖ и автобусните превозвачи няма да вдигат цените за Коледа и Нова година

Автобусните билети и билетите за влаковете няма да поскъпват за Коледа и Нова година. Това съобщи "Нова телевизия". От Националното сд...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com