Движението по "Тракия" в района на тунел "Траянови врата" е временно спряно*

3540
Движението по "Тракия" в района на тунел "Траянови врата" е временно спряно*
Снимка: БГНЕС

Временно е затруднено движението на автомагистрала „Тракия“ в района на тунела “Траянови врата“, съобщават от пресцентъра на МВР. Причината е техническа неизправност в лек автомобил, който се е запалил. Няма пострадали, движението към София временно е спряно.

Към 17:20 часа в полицията е получен сигнал за горящ автомобил на автомагистрала „Тракия“ в района на тунела „Траянови врата“, на територията на ОДМВР-Пазарджик, посока София. При инцидента, възникнал най-вероятно поради техническа неизправност няма пострадали, но движението временно е спряно в посока София до погасяването на пожара в леката кола и обезопасяването на пътя.

Тарифата на организаторите от разбития канал за трафик - 600 евро на мигрант

600 евро от нелегален мигрант взели организаторите на канала за трафик на хора, който беше разбит при акция на автомагистрала "Тракия"....

В 18:00 часа е възстановено движението посока София по автомагистрала "Тракия" в района на "Траянови врата", където по-рано лек автомобил се запали поради техническа неизправност. Огънят бе погасен от пожарен автомобил, пътят - обезопасен, уточниха малко по-късно от МВР.

Минути по-късно, в района на 255-я километър на АМ „Тракия, на територията на ОДМВР-Сливен, лек автомобил е аварирал, в него леко се е ударил друг автомобил. Няма пострадали, двата автомобила са в аварийната лента и не затрудняват движението.

По-рано в друг участък от АМ „Тракия“ – при 297-мия километър, на територията на ОДМВР-Ямбол, водачка на лек автомобил е катастрофирала без да засегне друг автомобил. Шофьорката е откарана за оказване на муедицинска помощ, но пострадалият автомобил е създал затруднение в придвижването посока София.

* Информацията е обновена в 18:19 ч.

Пускат движението по двете нови връзки на „Плодовитово” на АМ „Тракия”

На 20 юли ще бъде пуснато движението по двете новоизградени допълнителни пътни връзки на пътен възел „Плодовитово” на автом...

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com