Мая Манолова: Компромис с демокрацията няма да направим

8022
Мая Манолова: Компромис с демокрацията няма да направим

ГЕРБ да спрат с маймунджилъците. Компромис с демокрацията няма да направим. Технологията на измамата очевидно е в техните глави. Това заяви депутатът от ПГКБ Мая Манолова в парламента в отговор на нелепите обвинения на управляващите, съобщиха от пресцентъра на БСП, цитирано от КРОСС.

Манолова изтъкна, че левицата настоява за няколко промени в изборните правила, които да гарантират поне, че вотът на гражданите ще бъде правилно отчетен.

Според депутата от левицата ГЕРБ трябва да се извинят на българските граждани. По думите на Манолова управляващите дължат извинение не само заради безобразния Изборен кодекс, но и заради замразяването на доходите, майчинските и детските, заради фалирането на бизнеса и заради липсата на Коледни добавки за пенсионерите.

ГЕРБ посегнаха и на най-демократичното право на гражданите – веднъж на четири години да кажат кой иска да ги управлява. Управляващите се готвят да подменят реалния вот на хората”, добави Манолова.

По думите й това е отчаян жест на хора, които не се надяват на подкрепа, а на изборни правила. „Вкопчили са се като удавник за сламка за Изборния кодекс и се надяват той да им реши проблема на изборите. Няма да стане. Това, което ще се случи, е да ги помете вълна от недоволство и от гняв на хората”, каза още Манолова.

Редактор: Д. Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com