Найденов: С БАСТА ще търсим членство към ЕНП

10726
Найденов: С БАСТА ще търсим членство към ЕНП

Излезлите на улицата са смели хора. Те не вярват на никого и имат основание да не вярват. Това каза бившият земеделски министър Мирослав Найденов пред Нова телевизия.

„Не искаме да виждаме децата си по улиците. Политиците сами си го направиха. Трудно ще спечелим доверието на хората”, добави Найденов. „Самите ние в проекта БАСТА сме правили грешки и се надявам да сме се поучили. Има много голяма апатия в обществото – повече от половината българи не гласуват. Опитваме се да създадем алтернатива на апатията. Първо ще предложим за ръководство на тази партия млади хора. Второ – нов начин за вземане на решение. Обикновено решенията се взимат отгоре. Искаме да направим интернет платформа, в която да се гласува в реално време”, обясни Найденов. По думите му, такива платформи са правени и преди, за да бъдат взети предвид, а БАСТА ще направи платформата, за да се вземе крайното решение като позиция на партията.

„С проекта БАСТА искаме да кажем „стига”. В абривиатурата сме обяснили какво означава. Ще търсим членство към Европейската народна партия. Учредяването на партията ще бъде на 22 септември”, посочи Найденов. По думите му, не е най-важно откъде тръгва партията, а какво ще направи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com