Обран е банков офис в сградата на Пътна полиция във Варна

2289
Обран е банков офис в сградата на Пътна полиция във Варна
Снимка: Pixabay

Банков офис, разположен в сградата но Пътна полиция във Варна е бил обран снощи. За това съобщиха от Районната прокуратура града, която е започнала досъдебно производство по случая.

По информация но държавното обвинение, снощи около 1 часът след полунощ неизвестен извършител е проникнал в офиса, който се намира в сградата на полицията и е откраднал 300 лв.

Подлезите на Варна - местата, които носят сериозен риск от престъпление

Последните събития в страната, свързани със жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова от Русе, със сигурност ни карат все п...

Кражбата е задействала сигнално-охранителната техника, но извършителят е успял да избяга, независимо, че сградата на Пътна полиция е под денонощната охрана на намиращото се в същата сграда Трето районно полицейско управление във Варна.

След малко повече от час е извършена нова кражба с взлом, но този път на 20 хил. лв. от офиса, който се намирал в близост до сградата на "Пътна полиция". Почеркът на това престъпление и на кражбата от банковия офис, който се помещава в КАТ, бил "подобен", гласи съобщението от прокуратурата.

Извършен е оглед на местопроизшествието, иззети са следи, гласи прессъобщението. Действията по разследването на двете взломни кражби продължава и в този момент като се проверявала версията извършителят на двете престъпления да е един и същ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com