Откриват Канадски визов център в София

24956
Откриват Канадски визов център в София

На 06 август 2013 г. мисията на Международната организация по миграция /МОМ/ в България открива Канадски визов център в София, съобщават от МВнР.

В него ще се приемат заявления за визи от български граждани, както и заявления за документи за пътуване на граждани със статут на постоянно пребиваващи в Канада. Откриването на центъра е голямо облекчение за българите, желаещи да пътуват за Канада, тъй като досега заявлението за издаване на виза можеше да се подава само в канадското посолство в Букурещ, поради липсата на съответното дипломатическо представителство в София.

Раздаването на ваучери за декодери започва от 1 август

Първият етап от раздаването на ваучери за декодиращи устройства стартира от 1 август 2013 г., съобщиха от пресцентъра на Агенцията за с...

Международната организация по миграция е междуправителствена, глобална и хуманитарна организация, специализирана в областта на управление на миграцията.

Мисията на МОМ в България се стреми да подпомага правителството в развиване и осъществяване на миграционни политики, отговарящи ефективно на съвременните миграционни реалности и предизвикателства, целящи оптимален баланс между спазването на принципите на свободно движение на хора, контролирането на нередовната миграция и защита на човешките права на мигрантите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com