X
 
 

Руски политик за шпионския скандал: България, опомни се!

2782 0
photo of Руски политик за шпионския скандал: България, опомни се!
Снимка: Getty Images/Guliver
"В България започна преследване на поддръжниците на руско-българската дружба - арести, разпити. Очевидно радикалите, пренаписващи историята, вече нямат други аргументи в борбата с патриотите в страната. Независимо от всичко ние ще защитаваме общото ни минало заради бъдещето на децата ни!" Това заяви председателят на Международния комитет на Руската федерация Константин Косачев в коментар за шпионския скандал в своя Facebook профил.

По-рано той написа още:

Малофеев: В България се провежда русофобска провокация

Русофобска провокация, подобна на тази в Тбилиси – така Константин Малофеев, който се оказа в центъра на шпионския скандал в Бълг...

"Крайно тревожни новини идват от България. Серия от задържания, разпити и обвинения в "шпионаж" към група активни поддръжници на дружеските отношения с Русия." 

"Отлично познавам много от тези хора. Направи сме много заедно по обществена линия, вкл. и в рамките на известния Ливадийски форум, който Съветът на федерациите всяка година събира в Крим", допълва още Косачев.

"В случай на потвърждаване на най-лошите ни опасения ще защитаваме решително. По всички линии -дипломатически, обществено-политически и ако е уместно - юридически. Ще искаме изчерпателна оценка на случващото се от международни правозащитници и от съюзническите за България НАТО и Европейски съюз, като обичащи своите ценности и нашите общи човешки права. България, ти вече се опозори тези дни в оценката си за изводите от Втората световна война. Време е да се опомниш!" призовава Косачев в поста си. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 21-22 септември

Овен Романтиката ще бъде водеща сила през този уикенд. Възможно е вълненията ви и емоциите ви да бъдат много силни. Желанието за секс и интимност...