Шестима са пострадалите ученици, пили метилов алкохол

8932
Шестима са пострадалите ученици, пили метилов алкохол

Четирима ученици са приети в Пирогов, а двама остават на лечение в болницата в Благоевград, след като са пили метилов алкохол, съобщи БГНЕС.

Така пострадалите от алкохолния купон в неделя вечер станаха шест, четирима от тях вече са в Пирогов, всеки момент за там ще бъде транспортиран и пети пострадал-от Разлог.

Първоначално в 3 часа след полунощ днес в болницата е приета 18-годишната Даниела А., която изпадна в кома. По-късно тази сутрин е приет пак в състояние на кома 16-годишният К. К., и двамата от с. Падеш, където се състоял купонът. След него пристигат още четирима пострадали, три момчета и едно момиче.

Последният пострадал е постъпил в 13 часа, той е шестият поред, транспортиран е в болницата в Благоевград от Разлог. Така само първата пострадала -18-годишната Даниела А. продължава да е в реанимацията на болницата в Благоевград, извикан е консултант от София, състоянието й е много тежко.

Много тежко е и състоянието на 16-годишния К.К., според управителя на болницата в Благоевград д-р Красимир Михайлов, всички са пострадали от метилов алкохол. Купонът се е състоял в къща на село Падеш, община Благоевград. Полицията вече е направила оглед на къщата.

Двама младежи са в кома след пиянски запой

Още трима са приети в реанимацията на болницата в Благоевград след пиянски запой, съобщи БГНЕС.След като 18-годишната А. Д. е в кома сл...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com