Сидеров към Цачева: И Вие ще влезете в затвора

11000
Сидеров към Цачева: И Вие ще влезете в затвора

Идеята на ГЕРБ е да не се прави нищо в енергетиката, да не се търси отговорност на предишното правителство, затова не предприе нищо в този отрасъл, каза Волен Сидеров в студиото на БНТ. Той обясни, че ГЕРБ съзнателно до последния си ден като управляващи не са предприели нищо, за да облекчат високите сметки за ток, плащани от българските граждани.

“Страхувате се, че ще ви се поиска сметка за направеното като управляващи, много от вас ще влязат в затвора, включително и вие”, обърна се лидерът на Атака към Цецка Цачева, цитиран от Блиц.

Михаил Миков: ГЕРБ блокира ЦИК

Председателят на Народното събрание Михаил Миков обвини ГЕРБ в процедурни хватки заради отложено заседание този следобед на Централната...

На това бившата шефка на парламента реагира: “Ще ви съдя за тези думи”. Сидеров зададе въпроса. "Колко от нашата партия купихте в предишния парламент"?

Дадох пресконференция, на която разясних че Атака няма никакво отношение към избора на Михаил Миков, разгорещено обясни Волен Сидеров. Вместо да покажете кадри от моето изявления, вие показвате цял ден лъжите на Борисов, възмути се лидерът на "Атака" в "Референдум" по Канал 1 на БНТ. Колко давате на Алфа рисърч от телевизията, пари, които плащат българските данъкоплатци, попита той. Трябва да се извините на зрителите, защото ги лъжете, обобщи националистът. Бойко Борисов е лъжец, вие тиражирате лъжите му в новините си.

Вие газихте парламентаризма като луда крава трева, обърна се лидерът на Атака и към Цецка Цачева, затова сега да говорите за парламентаризъм е нахално, заяви още Сидеров. Той посочи като доказателство за това начина, по който бившата шефка на парламента го е прекъсвала на трибуната.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com