Скандалът между "Атака" и НФСБ продължава

3107
Скандалът между "Атака" и НФСБ продължава
Снимка: БГНЕС

Скандалът между "Атака" и НФСБ продължава. След като вчера депутатите на вицепремиера Валери Симеонов обявиха, че снемат доверие от Волен Сидеров като председател на ПГ на "Обединени патриоти" и се готвят да поискат отстраняването му от поста на коалиционен съвет, днес дойде и отговорът на "Атака".

Депутатът Николай Александров определи изявленията на коалиционните си партньори от НФСБ като „проява на лош вкус“. Той бе категоричен, че причина за кризата в отношенията между двете партии е позицията на вицепремиера Симеонов за статута на украинската църква.

Зам.-председател на НФСБ смята, че Доган действа чрез Сидеров да свали правителството

Да се представя този конфликт само като персонален между Волен Сидеров и Валери Симеонов не е редно. Атаките на Волен Сидеров подкопава...

„Винаги войните в световен мащаб са се водили поради две причини - религия и ресурси. Не може така лесно да се заиграват с религиозните карти, разберете! Не отива, на когото и да е било, този редови депутат, вицепремиер или премиер да го прави толкова с лесна ръка".

Противоречията между „Атака“ и НФСБ са принципни, но няма да повлияят на стабилността на правителството, допълни професор Станислав Станилов.

„Между „Атака“ и НФСБ има дълбоки и огромни различия - те са русофоби, ние сме русофили. Това е ясно. Това, обаче не касае нашето коалиционно споразумение. Ние не сме казали, че ще решаваме този проблем в коалицията. Той не може да бъде решен".

„Атака“ не се готви да напуска „Обединени патриоти“ и няма да прави предизборен съюз с Николай Бареков, допълни Станилов.

Касабов с тежко обвинение към Сидеров, лидерът на "Атака" заплаши със съд

Депутатът от НФСБ Валентин Касабов направи много остро изказване по адрес на Волен Сидеров пред bTV. Касабов обвини Сидеров, че получав...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика