Йол се застъпи за Браян Руис

13980
Йол се застъпи за Браян Руис
Снимка: Getty Images/Guliver

Поредната загуба за тима на „Фулъм”, този път от „Юнайтед” с 1:3, отново повдига много въпросителни около представянето на клуба до момента и въобще през този сезон.

За пореден път обаче публиката демонстрира откровено разочарованието си от футболист на „Фулъм”. Този път на мушката на феновете бе Браян Руис. Руис бе привлечен от „Твенте” през 2011г., като този трансфер получи подкрепата на почитателите на клуба. В този мач обаче, когато Руис бе сменен в 74-та минута, публиката аплодира решението на Йол, следвано от бурни освирквания. „Това бе много разочароващо поведение. Браян е професионалист, бе се върнал от Коста Рика, където участваше в мача срещу Мексико, отбеляза гол, страната му победи с 2:1 и сега той ще участва на световните финали в Бразилия следващата година. След това силно представяне в родината му, да дойде тук и да получи такова отношение, имам предвид, че там той е герой, а тук е освиркван, просто това е много разочароващо за мен от страна на феновете и много демотивиращо за Руис”, коментира Мартин Йол.

Йол не бил под напрежение след загубата

Мениджърът на „Фулъм”, Мартин Йол, заяви липса на напрежение от негова страна след снощната загуба. Ако това наистина е так...

Относно отношенията със собственика на клуба, Йол казва: „Шахид Кан казва само добри неща по мой адрес. Във всеки момент очаквам критика, но Кан не го прави”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com