За осми път ще връчват наградите “Добрият самарянин”

1727
За осми път ще връчват наградите “Добрият самарянин”
Снимка: http://www.samaritans.bg/

Вече четири номинации са подадени за годишните награди “Добрият Самарянин”, съобщават учредителите от сдружение “Самаряни”. Първата е за Юсни Ибрям и неговата бригада, възстановили къщата на 83-годишната Стана Иванова от опанското село Кравино след проливни дъждове през пролетта. Втората - за доброволците от фейсбук-групата “Да намерим Милка!”, издирвали 64-годишна жена, страдаща от болестта на Алцхаймер. Третата номинация е за Петко Димов, спасил от удавяне езерото “Загорка” 4-годишно дете и четвъртата е за Янко Янков, който подкрепя различни хора в тежки житейски моменти.

Номинации за Годишните награди „Добрият Самарянин“ 2018 г. се очакват до 4 ноември, в специалната пощенска кутия на доброто, до Централната поща в Стара Загора,, онлайн на http://www.samaritans.bg/dnes или на адрес: гр. Стара Загора, ул. “Патриарх Евтимий” № 57, Централно управление на Сдружение “Самаряни”.

Всяка година обществен инициативен комитет избира добротворците, номинирани от гражданите и се обявяват и връчват на 14 декември, датата от създаването на Сдружение „Самаряни“.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com