Започва спирането на парното в София

5012
Започва спирането на парното в София

"Топлофикация - София" започва поетапно спиране на отоплението в столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Според прогнозата, предоставена от НИМХ – БАН, към днешна дата ще бъдат изпълнени предвидените от Наредбата за топлоснабдяване задължителни условия, при които може да се обяви общо спиране на отоплението в София.

Въпреки временното захлаждане днес и утре, вече има три последователни дни със средноденонощна температура над +12°C. Според метеоролозите, от сряда започва трайно затопляне на времето.

Спират парното в София от утре

От утре  започва поетапно спиране на парното в столицата. Според прогнозата, предоставена от НИМХ - БАН, към 16 април 2013 г ще бъ...

До днес 265 сгради, от които 100 училища, административни и обществени сгради, вече са се възползвали от възможността за предсрочно спиране на парното.

"Топлофикация - София" предоставя възможност при желание от страна на клиентите отоплението в отделни сгради да остане включено. За това е необходимо да има решение на общото събрание на етажната собственост, на базата на което упълномощено лице подава заявка в обслужващия топлорайон.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com