87-ият магазин на BILLA в България отвори врати в Mega Mall

52883
Снимки:

Клиентите на BILLA в квартал „Люлин“, а и в цяла София имат повод за радост – предпочитаната от тях верига супермаркети отвори своя 87-и магазин в новия Mega Mall. Магазинът е разположен на площ от 1600 кв.м и предлага подбран асортимент от стоки, отговарящи на немски и австрийски стандарти за качество. Следвайки традициите на веригата, и там могат да бъдат закупени приготвени на място месни и безмесни специалитети, прясно изцедени фрешове, свежи салати, прясно месо и риба, жива бира и току що изпечен хрупкав хляб.

 

„Това е първият магазин, който отваряме тази година и той е в тон с най-новата ни концепция да обслужваме повече клиенти с повече прозрачност. Искаме всичко да се случва пред очите на потребителя и той да бъде спокоен“, заяви специално за Actualno.com изпълнителният директор на BILLA Николай Петров, след като преряза лентата и приветства първите клиенти.

 

Според него се очаква новият магазин да бъде изключително успешен, тъй като жителите на „Люлин“ обичат BILLA. “Това е вторият ни обект в квартала, а първият е сред трите най-успешни от веригата“, допълни г-н Петров.

 

Mega Mall се намира точно след тунела за „Люлин“, в него може да се влезе и чрез директна топла връзка с метростанция „Западен парк“. BILLA можете да откриете много лесно, тъй като тя се намира на ниво -1 или почти веднага след входа.

 

Какво прави брандa BILLA толкова предпочитан на българския пазар? „Наскоро едно швейцарско проучване показа, че сме бранда с най-добро качество тук. Получихме три Златни медала в тази връзка – един за абсолютно най-добро качество, където изпреварваме изключително популярни световни марки, един за най-добра международна верига на българския пазар и един за най-добра верига въобще“, споделя изпълнителният директор.

 

По думите му клиентите и BILLA са лоялни едни към друг. „Стремим се непрекъснато да даваме повече и повече. Постоянно правим проучвания за цените и качеството, искаме да предлагаме стоки за всеки джоб, от които потребителите да остават доволни“, каза още г-н Петров.

 

И в новия магазин от веригата ще се предлагат постоянните промоция – седмична Акция, месечна BILLA Card Акция, Гранде Оферта – 25% отстъпка от продуктова група с BILLA Card, отстъпка на продукти срещу събрани точки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика