А1 е „Любима марка“ на българите в сферата на „Телекомуникации и интернет“

2459
А1 е „Любима марка“ на българите в сферата на „Телекомуникации и интернет“
Снимка: A1

А1 е най-предпочитаната компания сред българските потребители в категория „Телекомуникации и интернет“. Това показва онлайн гласуването в анкетата „Любима марка на българския потребител“. Класацията се формира на базата на гласове, подадени от посетители на сайта mylovemarks.eu в три отделни кръга.

Над 42 000 души са подкрепили предпочитаните от тях брандове в потребителската класация за 2020 г., като в първия етап гласоподавателите бяха над 7 000, във втори – над 20 000, а в трети етап - почти 15 000. Финалното класиране поставя А1 на първо място. За телекома са гласували общо 4 872 души или 35 на сто от всички, включили се в третия финален етап на гласуването.

Силната година на А1 намира отражение и в класацията „Компания на годината“, в която телекомът спечели първо място в категорията „Телекомуникации“ с цялостното си развитие в бизнес план и приносът за дигитализация на бизнеса и обществото. Сред критериите, оценени високо от журито, бяха непрекъснатото подобряване на мобилната и на фиксираната мрежа, навлизането на нови пазари като финтех и ICT услуги за бизнеса, създаването на още един спортен канал и лансирането на новата интерактивна телевизия A1 Xplore TV. На церемонията „Компания на годината“, която се състоя на 13 юли, А1 получи първа награда и в раздел „Иновации“ също за интуитивните и интерактивни функционалности, предоставяни от A1 Xplore TV.

А1 спечели две награди от престижния международен конкурс за иновации „Продукт на годината 2020“

Дигиталният портфейл А1 Wallet и интерактивната телевизия А1 Xplore TV победиха в своите категории благодарение на интуитивните новатор...

Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“ и член на Лидерския екип на А1 България, бе удостоена с второ място в оспорваната надпревара в категория „HR на годината“ на конкурса. Работодателската марка на телекома беше отличена с приз и в раздел „Employer Branding“ за цялостната политика на компанията за създаване на благотворна и мотивираща среда за работа на над 3 600 служители в цялата страна. Конкурсът „Компания на годината“ се проведе в периода май - юли 2020 г., а всяка кандидатура беше разгледана и оценена по предварително обявени критерии от международно жури.

Тези награди допълват вече богатата витрина на А1 за 2020 година. По-рано тази година телекомът получи първа награда от конкурса на b2b Media за кампанията си за дигитална солидарност в разгара на пандемията от COVID-19. В международния конкурс за иновации „Продукт на годината“ А1 триумфира в категория „Интерактивна телевизия“ с платформата А1 Xplore TV, а А1 Wallet стана носител на приза в раздел „Дигитални портфейли“ след изследване сред 2 000 потребители в България, проведено от Nielsen International.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

ЛЕВ ИНС подписа споразумение с ДФ „Земеделие” за съфинансиране на застрахователни премии на земеделски производители

Обединеното кралство е изпаднало в рецесия през миналата година

Нови 13 търговски аташета избра икономическото министерство

На комисия: Депутатите с нови мерки за попълване на дефицита в енергетиката

Сериозен проблем при либерализацията на цените на тока: Тревоги в бранша

Ходим повече в чужбина: Статистика

EVN предлага поскъпване на парното в Пловдив

Коя страна смята да бъде двигател за възстановяването на световната икономика?

"Булгаргаз" иска поскъпване на природния газ от април. Ето с колко

Атанас Пеканов: През юни вероятно ще получим отрицателен доклад за еврозоната

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика