BAAwards 2016 търсят "Архитектите на промяната"

1507
BAAwards 2016 търсят "Архитектите на промяната"

За трета поредна година конкурсът BAAwards ще отличи най-добрите постижения в сферата на маркетинговите комуникации. Българската асоциация на рекламодателите (БАР)ще награди най-иновативните, креативни и успешни кампании, а набирането на проекти стартира днес, 13 април. Всеки, който желае да участва в конкурса, може да го направи на сайта www.baawards.com до22май 2016 г.

Тази година БАР търси "Архитектите на промяната". Организаторите на конкурса вярват, че маркетолозите са архитекти на своите брандове – личности-визионери, които умеят да превръщат идеите си в устойчива реалност както за индустрията, така и за цялото общество. Така BAAwards продължава да утвърждава своята отговорност към развитието на бранша и дългосрочната си подкрепа на най-добрите практики в него.

При блокиране на рекламите в браузъра ви, без Yahoo поща

Компанията Yahoo потвърди, че е ограничила достъпа до електронните им пощи на тези свои потребители, които ползват ad-block софтуер в...

Първите две издания на конкурса през 2014-а и 2015-асъздадоха оспорвана конкуренция между общо 27 компании с 59 проекта. Призьори на конкурса вече са маркетинговите специалисти и екипи от Coca-Cola, Белла, Unilever, Данон Сердика, Санофи-Авентис, Мобилтел, Пощенска банка, Загорка, Актавис и Тойота. Това показва не само успеха на конкурса, но и значимостта му като платформа, която обединява професионалистите в името на развитието и положителната промяна в сферата на маркетинговите комуникации.

И през 2016-а категориите на BAAwards остават непроменени – „Нов продукт", „Нова услуга", „Нова корпоративна марка", „Ребрандинг на продукт", „Корпоративен ребрандинг", „Корпоративна социална отговорност", „Пускане на пазара на обновен продукт", „Продуктова иновация", „Спонсорство", „Активиране на марка".

Станете част от „архитектите на промяната“ през 2016година! Покажете вашите постижения в конкурса „Наградите на БАР“!

Заявки за участие се приемат от 13април до 22 май на сайта на наградите – www.baawards.com, където може да намерите цялата необходима информация за кандидатстване, критерии и процедура за оценяване,жури.

Джеф Рам: Никога не съм плащал за реклама

Джеф Рам идва в България на 29 септември, за да сподели неговите възгледи за маркетинга, които безспорно ще ви откроят от конкуренцията...

Победителите ще бъдат обявени по време на официална церемония на 15 юни 2016 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика