Българин е номиниран за PR Professional of the Year на световни награди за комуникации

1588
Българин е номиниран за PR Professional of the Year на световни награди за комуникации
Снимка: SiteMedia

Една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News номинира Любомир Аламанов, управляващ партньор на SiteMedia Consultancy, за PR Professional of the Year и за PR Team Leader of the Year в едни от най-престижните световни награди за комуникации в света Platinum PR Awards. Той е единственият представител от Европа, достигал до финала на авторитетните награди. Агенция SiteMedia Consultancy е номинирана за Агенция на годината в категорията за малки агенции (от 6 до 25 служители). SiteMedia Consultancy е и финалист в категорията Re-Branding / Re-Positioning за кампанията на Nivea #daretowowandcare.

Специалистите, компаниите и техните проекти са оценявани по постигнатите резултати през последната година, реализирани проекти, работа с клиенти, иновативни подходи, възможности за развитие, нестандартни работни решения, цялостно отношение към работния процес и много други постижения. Церемонията по връчване на наградите ще се състои на 16 ноември.

Любомир Аламанов и SiteMedia Consultancy се съревновават с професионалисти, глобални агенции и компании като Ruder Finn, Bank of America, LinkedIn, Volkswagen, Saatchi&Saatchi, T-Mobile, Alibaba, Ogilvy, FleishmanHillard, Amazon, SAP, Boeing, HP Inc, Porter Novelli, Pepsico и много други. SiteMedia Consultancy е единствената агенция от Източна Европа с номинации на Platinum PR Awards 2021.

„Приемам тези номинации като пореден триумф на българската комуникационна общност. Пазарът ни е на световно ниво и можем да се гордеем с това, което правим. Приемам тези номинации и като подарък за 20-ия рожден ден на Българската асоциация на ПР агенциите, която учредихме през 2001 г. През 2005 г., когато като пръв неин председател проведох преговорите за присъединяване към световната общност на комуникационните агенции, можехме само да мечтаем за кампании на световно ниво. Днес, спокойно можем да кажем, че сме наравно с останалите пазари и даже понякога диктуваме тенденциите в развитието на сектора“, сподели Любомир Аламанов, управляващ партньор в SiteMedia Consultancy и допълни: „Годината беше тежка и постави на изпитание всички нас. В ситуация на глобална криза професионалната комуникация може да спасява животи и да сплотява общностите. Change Management Communications, Conflict solving / Problem resolving са само някои от бъдещите насоки за развитие на комуникациите. Потенциалът на нашия пазар е огромен, трябва само да продължим и да демонстрираме добри практики.“

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

ЛЕВ ИНС подписа споразумение с ДФ „Земеделие” за съфинансиране на застрахователни премии на земеделски производители

Обединеното кралство е изпаднало в рецесия през миналата година

Нови 13 търговски аташета избра икономическото министерство

На комисия: Депутатите с нови мерки за попълване на дефицита в енергетиката

Сериозен проблем при либерализацията на цените на тока: Тревоги в бранша

Ходим повече в чужбина: Статистика

EVN предлага поскъпване на парното в Пловдив

Коя страна смята да бъде двигател за възстановяването на световната икономика?

"Булгаргаз" иска поскъпване на природния газ от април. Ето с колко

Атанас Пеканов: През юни вероятно ще получим отрицателен доклад за еврозоната

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика