Четвъртък - денят за професионални събития и бизнес

2133
Четвъртък - денят за професионални събития и бизнес
Снимка: IEC

Австрийски фирми търсят свои търговски представители за България

Наситен с професионални събития за бизнеса в хранително-вкусовия и ритейл сектора. Именно такъв се очертава да бъде днешният ден. В следващите редове ви представяме професионалните събития, които ще се проведат в рамките на протичащите през тази седмица международните изложения в Интер Експо Център – МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК и #RETAIL SHOW.

За интериорния дизайн

През днешния ден от 12.30 до 19.30 в зала „Родопи“ на Интер Експо Център ще се проведе специализираният семинар „Интериорен дизайн и потребителско поведение в магазина“. Събитието се фокусира върху интериорния и продуктовия дизайн, връзката между дизайна на магазина, продуктовата опаковка, мърчандайзинга, ритейл маркетинга и потребителското поведение.

Сред лекторите откриваме имената на проф. Христо Кафтанджиев, който ще се спре върху дизайна на опаковките и интериорния дизайн на магазина. Йордан Кръстев ще насочи вниманието към комбинирането на реалния и виртуалния свят. Организатори са Интер Експо Център и Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ).

„От зрънцето – до хляба“

Това е наименованието на голямата инициатива през тази година на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите, който е един от съорганизаторите на изложенията. Професионалната организация ще представи своя наръчник в зала „Панорама“ на международния изложбен център. В дискусионния клуб ще се включи и зам.-министърът на земеделието, храните и горите Вергиния Кръстева.

Бизнес срещи с австрийски фирми

Реални възможности за бизнеса в рамките на шестте изложения разкриват условията за установяване на контакти с български и чуждестранни компании. В зала „Вихрен“ представителите на хранително-вкусовия и ритейл сектора ще могат да се срещнат с потенциални бизнес партньори благодарение на B2B срещи, организирани от Австрийското посолство у нас. Компаниите от Австрия търсят търговски представители и крайни клиенти за продукти от сферата на млекопреработвателната, месопреработвателната и вкусовата промишленост, измервателните уреди, съдове и биопродуктите.

В сайта www.food-exhibitions.bg ще откриете всичко за шестте бизнес форума – МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК и #RETAIL SHOW. Изложенията, изграждащи реална платформа за представяне на иновации, създаване на бизнес контакти, възможности за навлизане на нови пазари и изграждане на бъдещите тенденции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Българите получават ползите от приемането на еврото още сега с tbi bank

eMAG пуска Genius абонамент в България с безплатна доставка и ексклузивни оферти

Подем при строителството в България и ЕС

Край няма: Нов завой в една от поръчките за високоскоростни влакове с пари от Плана за възстановяване

Огромна част от българите живеят в панелки от соца

Силно начало на годината за жилищния пазар в София

Смениха ръководството на "Булгаргаз"

ОББ: Услугите – главен мотор на икономиката

Основателят на Telegram: Натискът на Кремъл ме принуди да напусна Русия

На комисия: Отложиха либерализацията на електроенергийния пазар за домакинствата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика