X
 
 

Fibank с безконтактни банкомати

6945 4
Fibank с безконтактни банкомати
Снимка: Fibank
Банкирането става все по-бързо, лесно и сигурно за клиентите на банката

Новата функционалност на банкоматите на Fibank вече е достъпна за клиентите на банката. Благодарение на нея, те пестят време, а възможността да забравят картата си или устройството да я задържи не съществува. При работа с дигитална или микро чип карта от Fibank, дори не е необходимо клиентите да носят физическата пластика със себе си.

Благодарение на въвеждането на безконтактна функционалност на АТМ-устройствата на Първа инвестиционна банка, само с доближаване на картата си, клиентите могат бързо, удобно и сигурно да изтеглят пари, да внесат средства в брой на банкомата, да проверят баланса по сметката си и да видят последните 5 трансакции.

Банкоматите на Fibank, които разполагат с безконтактна функция, са разположени на най-натоварените локации в градовете: София, Пловдив, Варна Бургас, Стара Загора, Карлово, Сливен, Ловеч, Благоевград, Велико Търново и Русе.

На тези устройства се приемат всички безконтактни карти, независимо от банката-издател на картата. Клиентите на Fibank могат да използват и дигиталната карта в смартфона си, а за детските и тийнеджърските карти, издавани от банката – и аксесоарите за плащане (т. нар. гаджети).

Съвсем скоро предстои да стартира и пилотният проект за дигитализиране на карти в смарт часовниците Garmin. Проектът се реализира, благодарение на успешното сътрудничество между Fibank, Garmin и Mastercard. Така само с доближаване на смарт часовника си Garmin, клиентите на банката ще могат да изтеглят желаната сума от банкомат.

Actualno.com

Етикети:

 • Меги 2 Меги преди 6 месеца Профил на трол?
  Край на загубените или забравените карти в банкоматите. Банкирането сега ще бъде много по-бързо, така че край и на опашките пред банкоматите.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Безконтактните кражби ще се увеличат поне 5 пъти ! Открадват ти часовника, минават край банкомат и си пълнят джобовете с пачки ...
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Голям тъпчо явно никога не си имал карта
  : 0 !
 • Запознат с технологията 1.2 Запознат с технологията преди 6 месеца Профил на трол?
  Търси ПИН код и няма как да се злоупотреби.
  : 0 !
Последно в Актуално