Инфографика с изводи от споделеното ноу хау в конкурса BAAwards

1362
Инфографика с изводи от споделеното ноу хау в конкурса BAAwards

Полезни съвети споделят организаторите на наградите BAAwards 2017 г., конкурсът, който отличава най-добрите постижения в сферата на маркетинговите комуникации. Съветите са базирани на основните изводи от кампаниите, отличени в конкурса от 2016 г. и представят предизвикателствата, през които са преминали кампаниите, препоръки как успешно да достигнем до набелязаните целеви публики и как да постигнем успех в комуникацията.

Сред основните изводи са спецификите на маркетинговите комуникации, обвързани с активното навлизане на дигиталните технологии в ежедневието, мобилните приложения и социалните медии и по какъв начин тези специфики се комбинират с нарастващата нужда да се изгради емоционална връзка с потребителите. Отличените кампании са от различни сектори, сред които бързоообортни стоки, банки и финансови институции, телевизия и телекомуникации, и интернет услуги.

Стартира набирането на кампании в конкурса “BAAwards 2017” (Наградите на БАР-2017)

Системата за кандидатстване в четвъртото издание на конкурса за наградите BAAwards вече е активна на сайта http://www.baawards.com. Орг...

И тази година организаторите на конкурса BAAwards 2017 ще представят BAAwards ноу хау, споделяйки най-добрите кампании, отличени в рамките на четвъртото издание на конкурса. По този начин Българската асоциация на рекламодателите (БАР), продължава да работи за развитието на по-високи професионални и етични стандарти в маркетинговите комуникации.

Победителите в BAAwards 2017 ще станат ясни през втората половина на месец септември. Кампаниите, които ще се борят за една от 21 награди в 10-те конкурсни категории, могат да кандидатстват до 25 август. Цялата информация за конкурса, оценяването, журито и процеса нa кандидатстване може да бъде намерена на обновения сайт: baawards.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика