Инвестирай в себе си: избери бизнес обучение по света

2919
Инвестирай в себе си: избери бизнес обучение по света
Снимка: iStock

Подобряването на квалификацията и професионалните умения е от ключово значение в съвременния динамичен и високотехнологичен свят. За да кандидатстваме за по-добра работа, да получаваме по-висока заплата и да се развиваме в професията, трябва да сме образовани и да ставаме все по-добри в това, което правим.

Нужно е да сме запознати с актуалните тенденции и иновации в професионалната ни сфера, да контактуваме и да обменяме опит с колеги, да се запознаваме с добри практики, да анализираме грешките си и да се учим от тях.

Всичко това разбира се има своята цена. Стремежът да бъдем "в курса на нещата" в професията струва както време, така и пари.

За всяка командировка, семинар, конференция, професионално обучение или нова магистърска степен е нужно финансиране. Ако работодателят не го покрие, е необходимо сами да поемем този разход, който често надхвърля моментните ни възможности.

Подходящо решение е използването на потребителски кредит, с чиято помощ да платим нужните такси и да получим желаното обучение. Именно такава услуга предлага Пощенска банка, която предоставя финансиране за обучение по бизнес програма в избрано учебно заведение в цял свят.

С нейния Потребителски кредит за бизнес обучение могат да се платят таксите по различни програми като Master of Business Administartion, Executive Master of Business Administration, Advanced management и др. в някои от най-добрите бизнес училища в света.

Кредитът е подходящ за служители на средно големи и големи компании, собственици и мениджъри, IT специалисти, финансисти и маркетолози. Целта му е да отговори на все по-големия интерес към финансиране на обучения, които отварят пътя към кариерно израстване и развитие.

Новият кредит е с максимален размер до 70 000 лв. и срок на погасяване до 10 години. При превод на работна заплата в банката по пакетна програма "Моето семейство", "Моето предимство" или "Моят престиж" и ползване на застрахователно покритие по програма "Защита на плащанията", се ползва атрактивен лихвен процент, близо два пъти по-нисък спрямо лихвите по нови кредити в лева (според данните на БНБ към февруари 2019 г.). Клиентите могат да се възползват и от гратисен период до 24 месеца, който покрива срока на обучението и през който се дължи плащане само на лихвите по кредита.

Решилите да се възползват от този кредит могат да получат и кредитна карта от висок клас, осигуряваща редица предимства и специални привилегии, както по време на пътуване, така и в ежедневието.

Заемът може да се използва само с образователна цел, като сумата се превежда директно по сметка на избраното учебно заведение.

Кредитът може да бъде заявен удобно и бързо в широката мрежа от финансови центрове на Пощенска банка, онлайн на www.postbank.bg, на кратък номер *7224 или след консултация с мобилен банков експерт на Mobile_Network@postbank.bg.

Това е инвестиция в бъдещето и кариерата, която определено си заслужава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

ПОК „Доверие” увеличава пенсиите на своите клиенти за трета поредна година

Евтим Милошев: Бизнесът в туристическия сектор е водещ и ние трябва да го подпомагаме по всякакъв начин

Рокади в АЕЦ "Козлодуй" и "Мини Марица -изток"

България е в челната тройка на ЕС по спад на промишленото производство

Превозвачите: Над милиард са директните загуби за българската икономика от неприемането ни в Шенген

Инфлацията в България се забави до близо 3-годишно дъно

Държавата обяви колко търси от "Лукойл" за свръхпечалба през март

Ще се навакса ли изоставането в събираемостта на бюджета? Говори бивш социален министър

Гърция купува фотоволтаични паркове в България

Николов: Заради корупцията в енергетиката плащаме милиарди през сметките си за ток, парно и вода

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика