"Каменица" пионер с Фреш Грейпфрут

31448
"Каменица" пионер с Фреш Грейпфрут

В началото на активния летен сезон „Каменица” АД пусна нов продукт – Каменица Фреш Грейпфрут. Нововъведението вече е на пазара в цялата страна и с него компанията обогатява портфолиото си от нискоалкохолни плодови бири. С Каменица Фреш Грейпфрут пивоварната компания разширява „семейството на Фреш”. Новият продукт е своеобразно продължение на представената през миналата година Каменица Фреш Лимон – първата българска бира в микс сегмента, която беше приета изключително добре от консуматорите.

„Новият ни продукт Каменица Фреш Грейпфрут е резултат от стратегическата политика на компанията да бъдем винаги в течение на най-новите тенденции и, респективно, да предлагаме на консуматорите иновативни решения. Каменица Фреш Лимон и Каменица Фреш Грейпфрут са ориентирани изцяло в тази посока, като стремежът ни е да предоставим на консуматорите нещо неочаквано, иновативно, и свежо”, коментира Даниел Петров, бранд мениджър на марката Каменица.

Стоичков пръв вдигна трофея на десетото юбилейно издание Каменица ФЕНкупа

С официална церемония днес в София беше даден старт на десетото юбилейно издание на Каменица ФЕНкупа – най-големият турнир по фут...

Каменица Фреш Грейпфрут представлява смес от бира и плодов сок и е с ниско съдържание на алкохол -  2,0%. Новият вкус в портфолиото на Каменица е само част от иновациите, които компанията предприема тази година. В допълнение пивоварната допълва и разнообразието от опаковки – Каменица Фреш Лимон и Каменица Фреш Грейпфрут се предлагат в иновативната за категорията на бирите PET бутилка от 0,5 l, с нов дизайн и с нов прозрачен етикет. Нискоалкохолните плодови бири се предлагат също и в кен, в еднолитрови PET бутилки, както и в характерната стъклена бутилка на Каменица, която миналата година марката въведе по повод 130-годишния си  юбилей, и в която новите продукти ще излязат в края на този месец.

Таргетът на Каменица Фреш Лимон и на Каменица Грейпфрут не е типичният консуматор на бира. Това са тези потребители, които предпочитат по-сладки нискоалкохолни миксове и близки до безалкохолните напитки. Те обичат да експериментират и търсят нещо различно, иновативно и свежо. „С Каменица Фреш Лимон и Грейпфрут предлагаме  всичко това на консуматорите”, коментира бранд мениджърът на Каменица Даниел Петров.

Концепцията за иновативност и нестандартен подход е залегнала и в комуникационната платформа на Каменица Фреш. Компанията планира няколко активации – турнир по плажен волейбол и „Спасители на паважа”. Те ще се проведат в периода средата на м. юни - края на м. август в най-посещаваните курорти и курортни градове на Южното и Северното Черноморие. Залагат на интрективен подход на комуникация с аудиторията, като я превръщат в активен участник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика