Kaufland България изготви специално приложение за регионални продукти към своята седмична хартиена клиентска брошура

4610
Kaufland България изготви специално приложение за регионални продукти към своята седмична хартиена клиентска брошура
Снимка: Kaufland

Kaufland България изготви специално приложение за регионални продукти към своята седмична хартиена клиентска брошура. Приложението предлага специални цени за регионалните продукти и ги представя със снимки и подробна информация.

Тази седмица на фокус са продукти на производители от и в близост до София и Пловдив. Затова там клиентската брошура, валидна до 31 май включително, беше разпространена  с приложения за продукти от съответните региони. Сред предложенията за София са млечни и месни продукти, хляб, брашно и минерална вода. Изборът от регионални продукти в Пловдив е разширен също с предложения за вино и зеленчуци от местни производители.  

Конкурс за детска рисунка „#АзПомагам с Kaufland“ започва днес

От днес до 31 май включително деца от 4 до 14 години могат да се включат в конкурса за детска рисунка „#АзПомагам с Kaufland&ldqu...

Специалното регионално приложение към клиентската брошура е поредната стъпка на компанията за подкрепа на родните производители. Kaufland България си партнира с български производители и доставчици от 26 региона на страната и така предлага местна продукция на родни ферми и мандри от почти всеки регион у нас. С най-голям брой производители компанията работи в регионите на Пловдив, София, Хасково, Велико Търново, Пазарджик, Ловеч и Сливен.

За лесна ориентация на потребителя Kaufland България постави кафяво сърце с текст „От нашия регион“ върху ценовия етикет на всеки регионален български продукт, включен в асортимента. Това е допълнение на дългогодишната практика на веригата да обозначава всеки артикул с роден произход и със сърце в цветовете на трибагреника. Регионални продукти клиентите на компанията могат да открият и на специализираните фермерски щандове, които Kaufland развива в партньорство с малки и средни български производители и семейни мандри и ферми

Kaufland България работи устойчиво, за да увеличава дела на родната продукция в ключови за българския потребител хранителни категории. За млечните продукти в своя асортимент, например, компанията работи с производители от 19 български региона, като към момента 65% процента от млечните продукти в хипермаркетите на веригата са българско производство.

Kaufland България предлага целогодишно основно български яйца от шест региона у нас

През цялата година Kaufland България предлага продукцията на български производители на яйца от 6 региона в страната, сред които Кюстен...

За българските колбаси, които предлага, търговската верига разчита на местни производители от 12 региона в страната. Производители от 9 региона снабдяват търговската верига с прясно българско месо, като делът на родната продукция при месото и месните продукти, които веригата предлага, към момента е 72%.

За да предоставя свежи и качествени плодове, Kaufland България си партнира с производители от 10 региона и у нас. 12 пък са регионите, в които се произвеждат зеленчуците, които компанията предлага. Веригата вече обособява специално място на територията на хипермаркетите си, където се предлага продукция на регионални зеленчукопроизводители.

За прясна риба и рибни продукти Kaufland България разчита на производители от 8 региона у нас. Сред другите продукти, за които компанията разчита на регионални производители, са яйцата от шест български региона.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

ЛЕВ ИНС подписа споразумение с ДФ „Земеделие” за съфинансиране на застрахователни премии на земеделски производители

Обединеното кралство е изпаднало в рецесия през миналата година

Нови 13 търговски аташета избра икономическото министерство

На комисия: Депутатите с нови мерки за попълване на дефицита в енергетиката

Сериозен проблем при либерализацията на цените на тока: Тревоги в бранша

Ходим повече в чужбина: Статистика

EVN предлага поскъпване на парното в Пловдив

Коя страна смята да бъде двигател за възстановяването на световната икономика?

"Булгаргаз" иска поскъпване на природния газ от април. Ето с колко

Атанас Пеканов: През юни вероятно ще получим отрицателен доклад за еврозоната

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика