Kaufland България с над 400 предложения за най-малките

3658
Kaufland България с над 400 предложения за най-малките
Снимка: Кауфланд

Част от богатия асортимент от над 400 качествени бебешки продукти на Kaufland България е включен в специален каталог онлайн „Бебе на борда“. Предложенията в него са валидни до края на януари в хипермаркетите на компанията в цялата страна, където традиционно клиентите могат да открият бебешки продукти на атрактивни цени, включващи храна, козметика, дрешки и продукти за хигиена.

Като доверен партньор на българското семейство Kaufland прави достъпна покупката на устойчиви бебешки продукти с отлично качество и със световни сертификати. Ценовите предложения на веригата са формирани така, че повече семейства да си позволят необходимите продукти според възможностите им, но без да правят компромис с качеството.

Постоянният асортимент на компанията включва над 240 продукта за пълноценно бебешко хранене и над 150 артикула за ежедневна козметична грижа. В допълнение веригата предлага и разнообразие от дрехи за най-малките под собствената си марка Kuniboo®. Сред сертификатите и знаците за качество и произход, които притежават предлагани от Kaufland бебешки продукти, са:

 

„Произведено без пластмаса“

Рецептите на всички бебешки продукти за грижа за тялото „bevola®” - собствената марка на Kaufland, не съдържат микропластмаса. Те са маркирани със специално лого „Произведено без пластмаса“ за лесна ориентация.

 

STANDARD 100 на OEKO-TEX®

Стандартът гарантира, че текстилните изделия от собствените марки на Kaufland са преминали през тест за неналичие на вредни вещества.

 

Глобален сертификат за органичен текстил GOTS®

Сертификатът гарантира екологично и социално отговорно производство на текстил в световен мащаб.

 

Заради комбинацията от качество и атрактивни цени през 2020 г. потребителски вот за пореден път отреди челни позиции на собствените марки на Kaufland за деца Kuniboo® и Hip&Hopps® в категория „Бебешки и детски продукти“ в класацията „Моите любими марки“.

С цел да помага на родителите в грижата за техните деца, Kaufland създаде и онлайн информационния портал „Ние сме семейство“. Сред функционалностите на платформата е информационен бюлетин със статии, разработени с подкрепата на Българска педиатрична асоциация и насочени към бъдещи и настоящи родители. Съветите са свързани, както с периода на бременността, така и с отглеждането на дете до 6-годишна възраст. Темите включват хранене и отглеждане на детето, информация за очакваното развитие в различните възрасти в комбинация с подходящи игри, кулинарни рецепти и други.

Всеки, регистрирал се в портала „Ние сме семейство“, получава достъп до бюлетина с експертно съдържание, както и до информация за продукти и специални предложения. Регистрацията е безплатна, а единственото условие към потребителите е да са бъдещи или настоящи родители на дете до 6-годишна възраст.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com