Магията на мащабното производство в Кока-Кола ХБК България

2091
Магията на мащабното производство в Кока-Кола ХБК България
Снимка: Кока-Кола

Трети епизод на специалния мини филм по повод годишнините на заводите на компанията в Костинброд и Банкя разкрива повече за продуктивността, развитието и модернизацията

„Човек никога не трябва да се задоволява с това, което е постигнал. Това е водещ мотив в Кока-Кола ХБК България. Това е нещото, което ни тегли напред за постигане на високи резултати“ споделя Красимир Щиплиев (Ръководител отдел „Производство“ – Костинброд) в трети епизод от специалния мини филм по повод годишнините на заводите на Кока-Кола ХБК България в Костинброд (25 години) и Банкя (15 години). С това и още емоционални послания, служители на Кока-Кола ХБК България потапят зрителите в магията на мащабното производство.

„Продуктивност“ е третият епизод от поредицата, който запознава отблизо зрителите с начина, по който функционират двата завода и им разказва повече за най-модерната производствена линия във всички 28 държави от голямото семейство на Кока-Кола ХБК. Епизодът разкрива повече детайли, свързани с високия контрол на качеството, бързото развитие на компанията, мащабната продуктивност и ефективното използване на ресурсите в компанията.

В третата част на мини филма се появяват отново лица, които са добре познати на всички зрители, изгледали първите два епизода. Николай Дойнов (Машинен оператор – Костинброд) споделя повече за линиите и как отговорят на пазарните нужди, а Красимир Щиплиев (Ръководител отдел „Производство“ – Костинброд) разкрива какво го мотивира и прави работата му в производствения център в Костинброд толкова уникална. Евтим Евтимов (Инженер „Проекти и производство“ - Костинброд) споделя повече за интензивното производство в Кока-Кола ХБК България, а Моравка Сергеева (Лаборант – Костинброд) разказва за контрола на лабораторията и проверката, през която напитките преминават на всеки час. В края на епизода Иван Гигов (Началник смяна „Бутилиращи линии“ – Банкя) и Евгени Петров (Инженер Механик – Костинброд) споделят повече за продуктивността и развитието на един от най-модерните заводи в Европа.

Мини филмът, с който компанията отбелязва годишнините на своите заводи, е разделен на 5 епизода, които по различен и уникален начин представят петте стълба за развитие на компанията - Портфолио, Професионалисти, Продуктивност, Планета и Партньори. Уникалната продукция, реализирана със студио SPACE DIVE Productions, цели да запознае отблизо потребители с магичния начин, по който функционират двата завода и с хората, които стоят зад производството на техните любими напитки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Къде са най-евтини бензинът и дизелът в България: Цените в седмицата 23.03-29.03.24

307 проекта са подадени за енергийно обновяване на жилищни сгради по втория етап от процедурата на МРРБ

ЛЕВ ИНС подписа споразумение с ДФ „Земеделие” за съфинансиране на застрахователни премии на земеделски производители

Обединеното кралство е изпаднало в рецесия през миналата година

Нови 13 търговски аташета избра икономическото министерство

На комисия: Депутатите с нови мерки за попълване на дефицита в енергетиката

Сериозен проблем при либерализацията на цените на тока: Тревоги в бранша

Ходим повече в чужбина: Статистика

EVN предлага поскъпване на парното в Пловдив

Коя страна смята да бъде двигател за възстановяването на световната икономика?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика