Мобилен план по мярка – що е то?

1895
Мобилен план по мярка – що е то?
Снимка: A1

Ако само преди десетина години масовият отговор на въпроса към по-младите потребители „За какво използвате телефона си?“ беше „За разговори.“, то сега същият въпрос би събрал множество различни отговори – за разговори, чатене, гледане и споделяне на видеа, сърфиране из мрежата, пазаруване и плащане, ползване на приложения и безброй други.

Именно по-младото и активно поколение - родените в дигиталната ера, с ежедневие на високи обороти, експериментатори, пътуващи и винаги в крак с технологиите, търсят начин за излизане от рамката на стандартното използване на мобилните устройства, а вече и от досегашните стандартни тарифни планове.

Развивайки своята концепция, обърната към предлагане на услуги, които да съвпадат с нуждите на потребителите, търсещи свобода, гъвкавост и удобство на мобилните планове, А1 стана първият телеком в България, лансирал на пазара тарифен план без договор - ChitChat.

План по мярка – услуга, която се управлява изцяло онлайн и без дългосрочно обвързване

Новата мобилна услуга на А1 ChitChat е „по мярка“ на всеки потребител, който не желае да се обвързва със срочен договор, а в същото време иска да заплаща фиксирана сума. A1 ChitChat може да бъде закупен само в онлайн магазина на А1.bg. Той включва неограничен брой минути за национални разговори без притеснения от лимити и 4 000 МВ мобилен интернет.

Допълнителна гъвкавост на плана дава опцията за добавяне на два вида еднократни пакета с мегабайти от 5 000 МВ и 10 000 МВ, както и възможността клиентите да зареждат по свой избор баланса на ChitChat карта си, с между 10 и 99 лева. Чрез заредената сума, могат да се ползват и допълнителни услуги, като изпращане на SMS-и, обаждания към номера с добавена стойност и други.

Управляването на плана е иновативно и изцяло онлайн чрез създаване на клиентски профил в приложението Моят А1 или портала на A1.bg. Активацията на плана изисква регистрация с банкова карта, като абонатите на ChitChat могат да активират опция за автоматично зареждане всеки месец, с която си гарантират сигурност, че няма да пропуснат или забравят за плащането. При успешно изтеглена сума от картата, на клиента се предоставят пълните параметри за ползване в рамките на съответния един месец. Ако сумата не бъде изтеглена, услугата се ограничава и ще бъде възможно приемането само на входящи разговори до следващото успешно предплащане на месечната сума.

Услугата няма аналог в България, като основните ѝ предимства спрямо всички останали планове, е изцяло онлайн управлението ѝ, удобството със запазена банкова карта, както и услугата да се зарежда автоматично, за да има клиентът пълна свобода и да се наслаждава на общуването. ChitChat се характеризира като план без обвързване с договор, но предоставящ възможност за контрол на разхода, лесно зареждане и управление онлайн.

Свободата да избираш и управляваш без ограничения

От дигитализацията и развитието на технологиите, които ни предоставят нови възможности и ни улесняват всеки ден, следва, че трябва да очакваме същото и от предлаганите мобилни планове – гъвкави и задоволяващи индивидуалните предпочитания на клиента.

Разбирането и желанието да задоволи всички тези нужди са залегнали именно в плана ChitChat. Уникален за българския пазар, той предоставя пълната свобода за онлайн контрол бързо и сигурно, както и използване на услугата за толкова дълъг период, колкото пожелае клиентът. Това дава независимост на абонатите да могат да спрат да използват услугата по всяко време, без да дължат неустойки, каквито стандартно са заложени в договорите за мобилни услуги.

Характеристиките на плана го правят подходящ и за хора, които често пътуват и прекарват само част от времето си в България, чуждестранни студенти или български студенти в чужбина, както и хора, които имат нужда от втора карта.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Все по-близо до отлагане на пълната либерализация на пазара на ток

С гриф "секретно" и "поверително" са договори с еврофинансиране за 60 млн. лв.

Комисията по туризъм одобри промени за по-лесно наемане на чужди сезонни работници

Бивш социален министър се усъмни дали пенсионерите с минимална пенсия не получават и други доходи

Тристранката обсъжда обезщетенията при безработица

"Единственият път за вход на руски газ ще е през България": Илиян Василев за "Турски поток"

Росен Карадимов: Министерството на иновациите и растежа внася стратегията за развитие на ББР

България увеличава вноса на евтини млечни суровини от Украйна

Турският финансов министър: От юни се задава бърз спад на инфлацията

Три компании ще инвестират общо над 100 млн. лв. в Бургас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com