Новите флагмани на Samsung вече са в продажба в А1

2632
Новите флагмани на Samsung вече са в продажба в А1
Снимка: A1

„Фаталният“ петък 13-ти тази година се оказва щастлив за любителите на високите технологии в България. Считано от 13 март, най-новите флагмани на Samsung – Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra вече официално са в продажба в търговката мрежа на А1, както и в онлайн магазина на А1.bg.

Смартфоните от серията S20 привлякоха вниманието на любителите на новите технологии още на тържествената церемония, на която бяха представени официално. S20, който е и най-компактният от трите модела, залага на 6,2-инчов екран, а S20+ - на 6,7-инчов. Миналогодишните модели бяха първите в семейството на Galaxy, които разчитат на Dynamic AMOLED технологията за своите дисплеи.

През 2020 Samsung Galaxy S20 и S20+ издигат тази технология на ново ниво, тъй като са снабдени с най-модерните Dynamic AMOLED 2X екрани. Разликата между двете решения е, че дисплеите на S20 серията поддържат още по-високо качество на картината, обещаващо наситеност на цветовете и дълбочина, сравнима с тази, която се получава в киносалон.

На този фон Samsung Galaxy S20 Ultra се откроява с още по-големи размери. 6,9-инчовият дисплей, отново Dynamic AMOLED 2X, кара това устройство да се отличава дори визуално от останалите. Но не размерът, а камерата е нещото, което привлича най-силно вниманието в този флагман на Samsung.

Най-прецизният от трите обектива на основната камера притежава забележителните 108 мегапиксела. За сравнение – при S10+ обективите на тройната основна камера са разпределени на принципа 12 + 12 + 16 мегапиксела. При S20 Ultra различните обективи са съответно 108 + 48 + 12  мегапиксела. Към тях трябва да се добави и DepthVision сензорът. С тяхна помощ всеки може да се почувства като професионален фотограф.

Подобрената камера има значение не само за снимките, но и за видеоклиповете, които могат да се заснемат с устройствата. S20 серията на Samsung поддържа 8К. Това е четири пъти по-висока резолюция от UHD и 16 пъти – oт HD. Дори движещите се обекти се заснемат с кристално ясно качество, а цветовете са наситени и практически неразлични с това, което се вижда на живо.

Трите устройства са съвместими както с nano-SIM карта, така и с новата eSIM технология, при която не се налага използването на физическа карта. Първият и до момента единствен оператор, който предлага eSIM е A1.

Цените на новите флагмани се запазват на нивата от кампанията за предварителни поръчки. При закупуването му с тарифен план A1 One Unlimited 5XL, Samsung Galaxy S20 струва 49,99 лева на месец или 1099,99 лева в брой. Samsung Galaxy S20+ може да бъде закупен за 59,99 лева на месец или за 1299,99 лева в брой. Най-големият от трите модела, S20 Ultra, се предлага на цени, започващи от 85,99 лева на месец в комбинация с тарифен план A1 One Unlimited 5XL или от 1869,99 лева в брой отново със същия план.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

EVN предлага поскъпване на парното в Пловдив

Коя страна смята да бъде двигател за възстановяването на световната икономика?

"Булгаргаз" иска поскъпване на природния газ от април. Ето с колко

Атанас Пеканов: През юни вероятно ще получим отрицателен доклад за еврозоната

TotalEnergies се отказва от проучванията в блок "Хан Аспарух"

Държавата губи до 1 млрд. лв. годишно от неефективно използване на горските ресурси

Най-лошото тепърва предстои за потребителите на популярен и любим продукт. Защо?

Си Дзинпин предупреди: Технологичният напредък на Китай няма как да бъде спрян

Правителството предлага да изкупи за 1,6 млрд. лева задълженията на "Топлофикация София“

Министър Радев: Няма опасност за цените на тока за бита

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика