X
 
 

Отстраниха Валентин Златев от "Лукойл България"

16860 9
Отстраниха Валентин Златев от "Лукойл България"
Снимка: БГНЕС
Валентин Златев вече не е управител на "Лукойл България", съобщи Mediapool. С протоколно решение на едноличния собственик на капитала на дружеството – регистрираното в Холандия "Лукойл Юръп Холдингс Б.В.", от 19 април 2019 г. Златев вече не представлява българското дружество.

На негово място от Прага идва 44-годишният Булат Субаев, който в последните осем години е бил генерален директор на "Лукойл ЦИЕ и Белгия" - дивизията на "Лукойл" за Централна и Източна Европа. Преди това Субаев е бил шеф на дъщерната компания на "Лукойл" в Белгия, според руски публикации.

Домусчиев нападна Златев заради закона за горивата

Те имат огромен интерес от този закон, това ще им донесе огромни печалби. Заради интересите на група хора и една асоциация от 5-6 члено...

В решението на собственика на "Лукойл България" не се посочват причините за смяната на Валентин Златев, който е начело на дружеството от март 2008 г. Според неофициална информация на Mediapool то е взето след вътрешно разследване. Златев остава в нея като председател на контролния съвет.

"Лукойл" бе във фокуса на разследване на "Биволъ" миналата есен, според което имоти у нас са купувани на ниски цени, след което са продавани на високи на компанията за изграждане на бензиностанции. Това разследване беше свързано и с ареста на двама журналисти, който предизвика международен скандал.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Севар 4 Севар преди 9 месеца Профил на трол?
  И кой все пак е собственик на Лукойл? Тук четем "едноличния собственик на капитала на дружеството – регистрираното в Холандия "Лукойл Юръп Холдингс Б.В." Кой е собственик на Лукойл Юръп Холдингс? Все по-често чета че е Ротшилд?
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Нищо ново! УниКредит е ротшилдовска - в БГ изхвърча хамапацуто! Лукойл е ротшилдовска - изхвъча Вальо! Очаквам развитие и в ВиваКом, ТелеНор, МТел-А1, ЧЕЗ, Термимал-2, БулгарТабак, медии, имоти, офшорни активи и сметки (конфискувани от американски съдилища без право на апелация и касация!) ....
  : 4 !
 • Анонимен 4.2 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  77% от холандското дружество чрез ING bank е собственост на лондонският инвестиционен фонд на Ротшилд. Не слушайте опорките на соросоидите, че Лукойл България бил руски..
  : 3 !
 • Анонимен 4.3 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Булат Субаев е типичен холандски Родшилд ха ха ха ха
  : 3 !
 • Анонимен 4.4 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Родшилд=Путя
  : 3 !
 • Мусачево 3 Мусачево преди 9 месеца Профил на трол?
  Няма ли да сиго на врете райуното управление на Елин Пелин Управляващите на България пичкави майчина в гъз 😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👎👎👎👎👎👎👎👎👊👊👊👊💣💣💣🔫💉⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰
 • Анонимен 2 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Чао златев,чао борисов.....
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Пача червена, Златев от вашшшшште мъри ,правешки комунета и върви готви нящо стига дращи простотий...венсеремос!!!
  : 1 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Айдее отиде голфа и язивира в правец...отива си и бойко...
Последно в Актуално