Парното запазва цената през новия сезон

5139
Парното запазва цената през новия сезон

Няма да има понижаване на цената на парното със задна дата заради намалените цени на синьото гориво от Русия, обясни председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев. Той коментира, че няма да има и увеличение на цената на парното и топлата вода, независимо от това, че някои от факторите, които определят цените на природния газ и всички горива на световния пазар се движат леко нагоре, предаде Стандарт нюз.

Вчера от обществения доставчик „Булгаргаз" поискаха от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране да намалят цената на синьото гориво с 0.67% спрямо периода юли-септември тази година.

Софиянци искат месечен отчет на топломерите

70% от софиянци са „за" отчет на топлинните разпределители всеки месец, показва проучване сред топлофицираните абонати, проведе...

Няма да има промяна в цената на парното тази година, обясни председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев.

„Цената на топлинната енергия няма да се повишава, независимо от това, че някои от факторите, които определят цените на природния газ, на всички горива, на нефта на световния пазар се движат леко нагоре. Независимо от това цената на топлинната енергия най-вероятно няма да се промени", каза Семерджиев.

Редактор: Сияна Любомирова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com