Пазарувайте онлайн и получавайте пари обратно в брой с myWorld Plug-in

4159
Пазарувайте онлайн и получавайте пари обратно в брой с myWorld Plug-in
Снимка: myWorld

Онлайн пазаруването вече е много по-лесно и опростено. Чрез бърз и практичен начин можете не само да пазарувате в любимия си онлайн магазин, но и да получавате редица предимства и така да пестите и време, и пари.

myWorld Plug-in е практична добавка, адаптирана за интернет браузърите Firefox, Chrome и Safari. Тя има за цел да ви информира винаги, когато имате възможност да вземете някоя от шопинг преимуществата, на които имате право като myWorld потребител. При търсене в Google инструментът ще ви осведомява дали магазинът, който разглеждате в момента, е търговски партньор. Ако е такъв, автоматично се прави връзка за пазаруване с myWorld, който дава редица предимства.

Като купувач през най-голямата покупателна общност - myWorld (майУърлд), имате безброй възможности за пазаруване. С всяка покупка при онлайн търговски партньори, получавате кешбек (Cashback) и шопинг точки (Shopping Points).

Платформата осигурява предимства, които регулярното онлайн пазаруване не дава, и то в над 100 интернет партньори. Едни от най-актуалните и предпочитани са Booking.com, AliExpress.com, TravelWorld.com, Notino.bg, както и много други.

С myWorld Plug-in сега е по-лесно от всякога да спестявате, докато пазарувате онлайн. Просто се регистрирате и инсталирате инструмента и вече никога няма да пропускате да взимате своите Cashback и Shopping Points. Просто намерете търговския партньор в търсачката на Google и кликнете!

Повече информация можете да получите ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com