"Пикадили" започва поетапно затваряне на магазините си в повечето градове

11053
"Пикадили" започва поетапно затваряне на магазините си в повечето градове

Веригата супермаркети "Пикадили" започва поетапно затваряне на магазините си в повечето градове в страната. Търговски обекти на компанията ще има само в София и Варна. Целта е "Пикадили" да концентрира усилията си върху модернизиране и обновяване на магазините си в тези два града и най-вече в големите търговски центрове. Това съобщи управителят на "Пикадили" Таня Косева пред "Стандарт".

"Целим да оптимизираме веригата, като я направим по-качествена и по-добре представяща се пред клиентите. Искаме да сме по-фокусирани за да се повиши качеството на обслужването", мотивира решението Косева.

Потвърдено: "Пени маркет" се изтегля напълно от България

Германската търговска верига REWE Group потвърди, че се отказва напълно от дискаунт-бизнеса в България. До края на октомври 2015 г. ще ...

По думите ѝ няма да има съкращения на служители, а на тези от закритите търговски обекти компанията ще предложи алтернативна работа в останалите магазини в столицата и във Варна. Към момента в "Пикадили" работят 1300 души. Косева посочи, че предстои отваряне на нови магазини от веригата, като още вчера е подписан нов договор за наем в офисен комплекс в столичния жк "Дружба".

"Търсим усилено нови локации. Ще отворим колкото се може повече магазини, но няма да правим компромис с локациите", допълни тя. По думите ѝ дори ще се търсят нови служители с цел по-добро и качествено обслужване.

Още за новата стратегия на "Пикадили" четете в Expert.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика