Революция на цените в eMAG

1680
Революция на цените в eMAG
Снимка: eMAG

От днес, 19 януари (вторник), на eMAG започват четири поредни дни с истинска РЕВОЛЮЦИЯ НА ЦЕНИТЕ. В първото издание на кампанията за тази година ни очакват над 30 000 оферти от широка гама продукти – дом и декор, електроника, черна и бяла техника, домашен фитнес, детски и бебешки стоки, игри и играчки, здраве и красота, хоби, мода и много други. РЕВОЛЮЦИЯ НА ЦЕНИТЕ продължава до 22 януари (петък) включително, като ще включва и интересни предложения от Marketplace партньорите на платформата.

Сред акцентите в кампанията са телевизор Philips 32PHS6605/12, 32" (80 см), Smart, HD, LED за 339,99 лв.; пералня SLIM Star-Light WMSV-610D, 6 кг, 1000 об/мин, клас A+++ за 299,99 лв.; и робот прахосмукачка Roborock E4 със сензор за височина и WiFi, подходящ за домашни любимци за 399,99 лв.*

За най-малките са подготвени атрактивни предложения на детски пелени и козметика, както и популярни игри и играчки и функционални, качествени и красиви мебели за детската стая. Сред хитовите категории в началото на годината е и домашният фитнес, с продукти като сгъваеми велоергометри, ластични ленти или лежанки за коремни преси, които да ни помогнат да поддържаме форма вкъщи.  

Все повече хора пазаруват онлайн, защото е лесно и безопасно, а от eMAG дават и още един повод – новата Visa кредитна карта Fibank-eMAG, разработена и персонализирана според специфичните нужди на клиентите за финансиране на техните покупки, като те същевременно получават бонус до 10% от стойността на закупените продукти, натрупвани в точки за лоялност директно по техния акаунт на платформата.

РЕВОЛЮЦИЯ НА ЦЕНИТЕ идва с добре познатите предимства на пазаруването от eMAG**: различни методи на плащане, доставка до посочен адрес, до офис на куриер или до клон на Български пощи в цялата страна, проверка на пратката на място при доставка и връщане до 30 дни за продукти, предлагани от eMAG. Може да се възползвате от офертите и в движение – с мобилното приложение на eMAG.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

АПИ загуби дела за стотици милиони левове

Българите получават ползите от приемането на еврото още сега с tbi bank

eMAG пуска Genius абонамент в България с безплатна доставка и ексклузивни оферти

Подем при строителството в България и ЕС

Край няма: Нов завой в една от поръчките за високоскоростни влакове с пари от Плана за възстановяване

Огромна част от българите живеят в панелки от соца

Силно начало на годината за жилищния пазар в София

Смениха ръководството на "Булгаргаз"

ОББ: Услугите – главен мотор на икономиката

Основателят на Telegram: Натискът на Кремъл ме принуди да напусна Русия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика