С 1000 изненади Lidl открива празничния сезон в аванс

2748
С 1000 изненади Lidl открива празничния сезон в аванс
Снимка: Лидл

Специалната игра по повод юбилея на Лидл България ще продължи един месец – в периода от 16-ти ноември до 13 декември, включително. Компанията ще зарадва 1000 печеливши с ваучери за пазаруване, всеки на стойност 300 лв.

В играта може да се включи всеки потребител, пазарувал в Lidl за минимум 20 лева. Необходимо е само да регистрира касовата си бележка на https://www.lidl.bg/10godini. Броят на участията е неограничен при условие, че се използва различна касова бележка – т.е. всяка касова бележка може да участва само веднъж.

Печелившите ще бъдат теглени в продължение на периода на играта, като всяка седмица ще се обявяват по 250 късметлии, всеки от които ще получи ваучер за пазаруване на стойност 300 лв.

Това е още един подарък от веригата, която по повод 10-годишния си юбилей, наскоро предостави на своите клиенти мобилното приложение Lidl Plus. С него печели всеки дори да не участва в томболата за подаръчни ваучери. Освен Lidl Plus офертите и купоните, предлагащи различен тип отстъпки, апликацията дава възможност на всички, които го използват при пазаруване да получат скреч карта, предоставяща допълнителна възможност за купон с отстъпка.

Институтът за пазарна икономика изчислява цялостния ефект от дейността на Лидл България върху българската икономика

За 10 години присъствие на пазара Лидл България заема една от водещите позиции в сектора на търговията с ключово значение за регионално...

Пълните правила на предпразничната томбола може да откриете на lidl.bg/10godini, а повече за приложението може да научите на: https://www.lidl.bg/lidl-plus

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com