Стартира шестото издание на конкурса "Най-добра българска фирма на годината"

1572
Стартира шестото издание на конкурса "Най-добра българска фирма на годината"
Снимка: iStock/Guliver

За поредна година авторитетният конкурс "Най-добра българска фирма на годината" ще отличи най-успешните български компании. Инициатор на проекта е Fibank (Първа инвестиционна банка), а мисията на конкурса е да фокусира общественото внимание върху примерите за устойчив бизнес, откроявайки добрите бизнес идеи и практики. Конкурсът цели да стимулира развитието на българското предприемачество и да мотивира фирмите да бъдат още по-конкурентоспособни и иновативни.

Във фокуса на журито ще бъдат компаниите, които показват възможности за справяне в конкурентна среда, потенциал за навлизане на нови пазари, устойчиво развитие и иновативност. В конкурса могат да участват фирми, които имат български капитал, български мениджмънт и представляват български бранд - и трите условия са задължителни за кандидатите.

Членове на журито са водещи имена от бизнеса и медийните среди у нас: Васил Христов - изпълнителен директор на Fibank, Венелина Гочева - собственик и управител на Медийна група България, Лъчезар Богданов - управляващ партньор в "Индъстри уоч", финансистът Емил Хърсев, социологът Кънчо Стойчев и главният редактор на сп. "Forbes" за България Йордан Матеев.

Категориите, в които ще се състезават компаниите, са: микро и малка фирма, средна и голяма фирма, както и стартиращ бизнес. Освен тях, както всяка година ще бъде присъдена и специална награда на публиката, която ще трябва да избере своя фаворит измежду включилите се в конкурса.

Фирмите, които желаят да се включат в надпреварата, е необходимо да попълнят кратък електронен въпросник, който може да бъде намерен на сайта на конкурса. Заявки за участие ще се приемат до 15 октомври, 2017 година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика