TBI Bank избра Tribal Worldwide Sofia за своя криейтив агенция

4142
TBI Bank избра Tribal Worldwide Sofia за своя криейтив агенция
Снимка: TBI Bank

В днешно време възприятията за една марка са поне толкова важни колкото и продуктите, които тя предлага. Именно затова TBI Bank започна да преосмисля как да промени маркетинговата и комуниционната си стратегия, за да отговори на нуждите на клиентите си в дигиталната ера. Банката търсеше партньор – агенция, която обича предизвикателствата и е готова да им отговори подобаващо.

Още първата среща между TBI Bank и Tribal, една от водещите рекламни агенции в България, премина градивно и креативно. Последваха десетки дискусии в България и Румъния в търсене на правилната концепция за новата комуникационна стратегия на банката. По време на тези дебати се родиха множество нови идеи, много от тях обаче бяха отхвърлени бързо. Но рано или късно винаги се стига до този проблясък, който е характерен за целия начин по който работи TBI Bank – постоянен стремеж за растеж и надграждане.

Така Tribal Worldwide Sofia беше избрана за креативната агенция на TBI Bank в България и Румъния. В момента партньорите се намират в началото на вълнуващо пътешествие, което ще им помогне да преоткрият прекия път до сърцата и умовете на клиентите на банката. Наистина "прекият път" ще бъде в центъра на комуникационните ѝ материали и дейности. За TBI Bank прекият път е начинът, по който предоставя на своите клиенти бърз и лесен дигитален достъп до финансиране. Новата стратегия ще разкаже затова как продуктите и услугите на TBI Bank помагат на клиентите да планират и сбъдват мечтите си без да отлагат.

"Ние в TBI Bank сме развълнувани да работим с агенция от ранга на Tribal. Дълбоко вярвам в нашата нова комуникационна концепция за "прекия път". За нас, той означава бързо, опростено и приобщаващо и идеално обобщава всичко, в което вярваме и начина, по който се стремим да обслужваме нашите клиенти", казва Кристина Щерева, маркетинг директор на TBI Bank. "Ние ще се променим и визуално, за да се различаваме още повече от нашите конкуренти", допълва тя.

Екипът на Tribal остана впечатлен от динамиката, енергията, и страстта, с която TBI Bank се стреми да подобри и развие всеки един свой процес. "Нещото, което ни направи най-силно впечатление и ни убеди да си партнираме, е амбицията на екипа на TBI Bank. Ние напълно я споделяме и дълбоко вярваме, че е само въпрос на време преди нашата обща страст да ни помогне да правим чудеса заедно", казва Йордан Жечев, изпълнителен директор на Tribal Worldwide Sofia.

За TBI Bank

TBI Bank е фокусирана върху потребителското кредитиране и финансирането на малки и средни предприятия и оперира в България, Румъния, Германия и Швеция. Ние сме част от 4Finance, глобален лидер в дигиталното потребителско кредитиране. Чрез мрежа от над 6600 точки на продажба, TBI Bank обслужва повече от 1.2 млн. регистрирани клиенти.

Нашият фокус върху клиента е силата, която ни води към целта да станем дигитална банка от следващо поколение, а успешният ни бизнес модел ни позволи да бъдем подредени от Capital K10 сред най-ефективните и печеливши банки в България през последните 4 години.

Tribal Worldwide Sofia

Ние:

Осъществяваме идеи, които водят напред.

Реализираме проекти, в които вярва.

Намираме дълбочина и смисъл в малкото.

Колаборираме в търсене на нови посоки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Летище Варна посреща летния сезон с полети до над 60 дестинации

ЕК одобри за финансиране проект на икономическото министерство

Гърция повиши минималната заплата

БДЖ взе 76 модернизирани вагона от Германия (СНИМКИ)

tbi bank направи първо тримесечно купонно плащане за облигациите, издадени в края на 2023 г.

Спадът на производствените цени продължава и през февруари

Полети от 25 държави очакват на Летище Бургас през летния сезон

Къде са най-евтини бензинът и дизелът в България: Цените в седмицата 23.03-29.03.24

307 проекта са подадени за енергийно обновяване на жилищни сгради по втория етап от процедурата на МРРБ

ЛЕВ ИНС подписа споразумение с ДФ „Земеделие” за съфинансиране на застрахователни премии на земеделски производители

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика