Търсите работа - опитайте като шофьор в чужбина със "Сан Хосе Лопез"

19639
Търсите работа - опитайте като шофьор в чужбина със "Сан Хосе Лопез"
Снимка: Pixabay

Най-търсената работна ръка у нас се оказват международните шофьори. В сайтовете за работа има десеки обяви, че се търсят български шофьори на тежкотоварни камиони за Испания, Холандия, Германия, Чехия. А в Англия се търсят дори и таксиджии.

Испанската транспортна фирма "Сан Хосе Лопез" работи с български шофьори от 2007 г. Дружесвото предлага работа за водачи с категория С+Е срещу месечно възнаграждение от 3400 до 3800 лева. Към тази заплата могат да се добавят и редица финансови стимули, както и 60 дни платен годишен отпуск. Заплатата и бонусите могат да бъдат видени ТУК.

Договорът с фирма "Сан Хосе Лопез" е испански и служителите се осигуряват на 900 евро. Това прави офертата много атрактивна за млади хора, които след време биха могли да получат и испанска пенсия. Фирмата се занимава с оформянето на всички необходими документи нужни за подписване на договора.

1000 лв. глоба и 3 месеца без книжка за неподчинение при временна забрана за движение

Тъй като имаше някои празноти в Закона за движение по пътищата, днес имаше заседание на Транспортната комисия в Народното събрание и бя...

Основни изисквания към кандидатите е да могат да маневрират на тясно пространство. За целта фирмата провежда практически изпит, който включва закачане на ремарке, паркиране на рампа и откачване на ремарке. Също така кандидатите трябва да притежават карта за професионална компетентност и дигитална карта.

Не се изисква владеене на чужд език. Комуникацията с диспечерите се води на български език. Въпреки това владеенето на испански език се счита за предимство.

Фирмата развива дейност предимно в областта на международния транспорт и логистиката. За да отговаря на все по-високите изисквания в сектора дружеството работи само с нови камиони. Флотата на фирмата е съставена предимно от влекачи със сертификат ЕВРО 6. На всеки 3 години камионите се подменят с чисто нови от същата марка. Това позволява на шофьорите да се чувстват винаги комфортно, без да се притесняват за техническото състояние на машината и смяна на авточасти, масла и консумативи. При авария на пътя, на шофьорите се осигурява 24 часова помощ във всяка точка на Европа.

А за тези които биха искали да стартират собствен бизнес в областта на транспорта, „Сан Хосе Лопез” предлага възможност за наем на камион с лиценз, застраховки и всичко необходимо за започване на работа веднага.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com