X
 
 

Успешни брандове, агенции и експерти се срещат на Facebook Kонференция F5

640 0
photo of Успешни брандове, агенции и експерти се срещат на Facebook Kонференция F5
Снимка: Facebook F5 2019
За трета поредна година ще се проведе практическата Facebook Бизнес Конференция на 15 ноември (петък) в Интер Експо Център.

Тази година организаторите очакват 500 участници и са подбрали 25 лектори, които са едни от най-опитните специалисти по дигитален маркетинг в България. Те ще разкажат за най-новите тенденции и работещи стратегии във Facebook&Instagram, които се използват от  едни от най-добрите агенции, специалисти и големи брандове в страната. Конференцията ще бъде открита от официалния представител на Facebook за България.

Тази година отново ще присъстват брандове от големи и средни бизнеси, за да се възползват от  актуалните и приложими теми, подбрани за предстоящото събитие.

Записалите се участници вече са над 200 човека и с нетърпение очакват събитието.

Тъй като интересът за конференцията е голям, организаторите ни предоставиха промо код за 10% отстъпка, който нашите читатели ще могат да използват.
Промо код: actulnoF5

Какво ще научите на специализираната Facebook Бизнес Конференция - F5 2019?

“Желаещите за развитие в сферата на дигиталния маркетинг се увеличават значително. Поради тази причина ние с радост организираме подобен тип събития, които да предоставят стойностна, актуална и най-вече приложима информация. Целта ни е това да бъде най-практическата конференция в България!”, споделя Стилиян Запорожанов - Facebook специалист и организатор на събитието.
 
Темите за конференцията са добре подбрани - съобразени с актуализациите в социалната мрежа и новостите от света на маркетинга. Лекциите, които са подготвили, са изцяло практически насочени с реални примери и тактики, споделени от лектори с дългогодишен практически опит, знания и професионализъм.
 
Теми на тазгодишната конференция ще са:
 
✔ Лекция в помощ на бизнеса от официалния представител на Facebook за България
 
✔ Новости и промени във Facebook
 
✔ Създаване на Social media стратегия
 
✔ Design&Copywriting за постове/реклами
 
✔ Рекламни стратегии за Онлайн магазини
 
✔ Рекламни стратегии за B2B бизнеси
 
✔ Стратегии за ефективен Ремаркетинг
 
✔ Съвети за Instagram Marketing
 
✔ Реклама и инфлуенсъри в Instagram Employer Branding в Instagram&Facebook
 
✔ Успешни истории/съвети от начинаещи специалисти и от мениджъри на големи брандове
 
✔ Дискусионни панели с експерти
 
 
Повече информация за билети, лектори и програма на конференцията може да научите като кликнете тук: https://f5.digitalpro.bg/

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално