Видеобанкирането на ОББ вече е достъпно за фирми в цяла България

5140
Видеобанкирането на ОББ вече е достъпно за фирми в цяла България
Снимка: ОББ

През месец август тази година Обединена българска банка, част от белгийската КВС Груп, стана първата банка на българския пазар, която предлага на своите бизнес клиенти услугата "Видео банкер", решаваща проблема с времето и разстоянието между клиент и експерт на финансовата институция.

В първата си фаза услугата предоставяше възможност на фирмени клиенти (микро, малък и среден бизнес, както и корпоративни клиенти), опериращи на територията на София, които не могат да посетят клон на банката, да осъществят среща с консултант и да обсъдят съвместно в реално време текущи въпроси и теми.

В продължение на ангажимента си да разшири достъпността на услугата "Видео банкер" проектът вече е достъпен и за фирмените клиенти на ОББ от територията на цяла България. Услугата може да се достъпва от всяко устройство – смартфон, таблет, десктоп, чрез използването на стандартни за потребителя интерфейси.

Срещите се организират от служителите в ОББ, отговорни за връзката с корпоративни, МСП и микро бизнес клиенти. Предстои стартирането на нова резервационна система на сайта на банката, чрез която всеки клиент ще може самостоятелно да инициира организирането на среща с отговорен служител на ОББ.

Видеобанкирането е част от амбицията на ОББ да предостави на своите клиенти богат набор от комуникации за тяхно улеснение и максимално удобство. Клиенти и специалисти могат заедно отдалечено да работят по документи, да споделят екрани и организират конферентни видео разговори, включително с експерти от KBC Груп в България.

Сигурността на връзката се гарантира от водеща в световен мащаб платформа за видео срещи, която осъществява контакта между експерт и клиент и позволява E2E криптиране. Съобразявайки се с желанието на своите клиенти, ОББ не извършва запис да видео срещите за бизнес клиенти, в случай че не се изисква регулативно.

Видеобанкирането е сигурен и достъпен начин за осъществяване на контакт между банков експерт и неговия клиент от разстояние, спестява време и гарантира сигурността на обменените данни. С предоставянето на тази услуга на територията на цяла България ОББ се превърна в първата банка, която предлага видео срещи за бизнес лица и утвърждава лидерската й позиция на иновативна банкова институция.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Липса на кадри: По Черноморието ще разчитат на работници от Узбекистан и Киргизстан

ПОК „Доверие” увеличава пенсиите на своите клиенти за трета поредна година

Евтим Милошев: Бизнесът в туристическия сектор е водещ и ние трябва да го подпомагаме по всякакъв начин

Рокади в АЕЦ "Козлодуй" и "Мини Марица -изток"

България е в челната тройка на ЕС по спад на промишленото производство

Превозвачите: Над милиард са директните загуби за българската икономика от неприемането ни в Шенген

Инфлацията в България се забави до близо 3-годишно дъно

Държавата обяви колко търси от "Лукойл" за свръхпечалба през март

Ще се навакса ли изоставането в събираемостта на бюджета? Говори бивш социален министър

Гърция купува фотоволтаични паркове в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com