Защо да направите застраховка гражданска отговорност в I&G

2352
Защо да направите застраховка гражданска отговорност в I&G
Снимка: iStock/Guliver

По закон всяка година трябва да правим гражданска отговорност на автомобила си. Тя може да се плати еднократно, но може и да се разсрочи през няколко месеца в рамките на календарната година. При този вид застраховка е важно да се знае какво точно покрива тя, също както и в кои случаи бива приложима. Застрахованите лица са собствениците на МПС, а покритието на полицата включва задълженията на лицето, причинило имуществените и неимуществени вреди на трети лица. Научете повече за гражданска отговорност от I&G.

Възможност за сравняване на цени от много компании

Застрахователно дружество Ай енд Джи Иншуранс Брокерс предлага на своите бъдещи и настоящи клиенти възможности за сключване на изгодна застраховка, която да покрива:

  • Неимуществени и имуществени вреди при смърт и телесно увреждане;
  • Щетите, които са причинени на чуждо имущество;
  • Направени разходи в следствие на по-горните точки;
  • Пропуснати ползи.

Компанията се отличава на пазара със своите ефективни и работещи застрахователни инструменти, които ще направят сключената гражданска отговорност изгодна и отличаваща се с много предимства пред останалите на пазара днес. Посетете сайта на I&G insurance brokers и сравнете наличните цени с онези, които сте срещали до този момент. Уверете се, че това е най-доброто за Вас място. Препоръчайте го и на своите близки и приятели и не забравяйте, че изрядността на документите са Ваша отговорност. 

Работно време на нашите офиси

За да сключите застраховка гражданска отговорност, можете да посетите някой от офисите на застрахователен посредник I&G Brokers, които се намират на комуникативни и достъпни места в повечето градове в страната: София, Пловдив, Бургас, Русе, Сливен и др. Работното време на всеки един от обектите е стандартно - от понеделник до петък от 08:30 до 17:30 ч. Също така в някои градове има работещи офиси и през уикендите със специално работно време, което можете да откриете на сайта. Можете да сключите гражданска отговорност и онлайн, като това ще Ви улесни в много ситуации.

Какви са предимствата при сключването й онлайн

Дори и при услуги като сключване на застраховка, е по-добре да заложим на онлайн версията. По този начин ще си спестим ценно време, което ще загубим, ако решим да посетим физически офис. Понякога се наблюдава струпване на хора, което допълнително ще ни забави в подписването на полица.

При онлайн застраховането всичко става много лесно и бързо, а от Вас се изисква да попълните няколко полета, посочвайки важна информация. Калкулаторът в сайта ще изчисли на колко възлиза гражданската отговорност, като имате вариант и да я разсрочите на няколко вноски.

  • Избор на плащане - в брой, с карта или по банков път? Днес несъмнено съществуват многобройни начини да платим за гражданската си застраховка или някоя друга услуга. Решете кой метод ще Ви е най-удобен и се насладете на процеса.

Кога е необходим сертификат Зелена карта

Сертификат Зелена карта Ви е необходим, когато пътувате в някоя от следните държави: Македония, Турция, Израел, Иран, Русия и др. В повечето европейски страни той няма да Ви е нужен, но все пак е добре да го имате. Валидността на този документ е същата като тази на застрахователната полица и се издава заедно с нея.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

България увеличава вноса на евтини млечни суровини от Украйна

Турският финансов министър: От юни се задава бърз спад на инфлацията

Три компании ще инвестират общо над 100 млн. лв. в Бургас

Борисов забранява руския газ: Експерти говорят в парламента (ВИДЕО)

"Главболгарстрой" ще строи паркинг с 1000 места на Летище София

Високите световни цени на храните най-сетне може да се понижат през 2024 година

Любослав Костов: Хората в риск от бедност и социално изключване са над 30%

Може ли Индия да стане икономическа суперсила?

Американското ядрено гориво получи разрешение за АЕЦ "Козлодуй"

Цената на медта покори нов 2-годишен връх

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика