Знаеш ли, че идеалната формула за почивка се състои от два елемента?

7638
Знаеш ли, че идеалната формула за почивка се състои от два елемента?

На първо място ти е необходима прекрасна зима. Такава като типично нашенските – дълга и студена, но все пак способна да остави в теб чувство на очакване на нещо приятно.

Вторият елемент е винаги с теб. И е способен да направи всеки твой момент специален и да улесни ежедневието ти – твоята карта Visa.

Когато зимата на 2015 г. и твоята карта Visa се срещнат, могат да те отведат на един от най-магнетичните острови в света – Тенерифе. Там постоянно валят слънчеви лъчи, плажовете са затрупани със златист пясък, а единствената повърхност, по която се кондензира влага, е чашата на коктейла ти.

За да провокираш шанса си да се озовеш на това прекрасно място, докато зимата в България разгръща снежния си чар, е необходимо съвсем малко. Просто пазарувай с Visa в периода 23 ноември 2015г. – 3 януари 2016 г. и регистрирай номерата на поне 3 ПОС бележки на visabg.com/winterpromo2015

Разплащанията с бизнес карти са признак за интелигентно управлението на компания

Продуктите на Visa Европа за бизнеса набират популярност сред частния сектор в България, казва Красимира Райчева, мениджър на Visa Евро...

Всеки 3 регистрирани в рамките на седмица ПОС бележки дават право на 1 участие в промоцията. Ограничение в броя участия няма, затова колкото повече плащаш с Visa, толкова по-голяма ще е вероятността да се наложи да си потърсиш бански за зимата.

Освен това Visa ти дава и още - можеш да участваш за дневни награди от 200 лева, като просто плащаш с Visa, и автоматично ще бъдеш включен в томболите – всеки ден раздаваме по 4 награди от 200 лева всяка.

Зимата е вече тук, а твоята Visa ти е винаги подръка. Затова плащай с Visa, регистрирай покупките си на visabg.com/winterpromo2015 и нека градусът на твоето настроение се повиши до температурите на Тенерифе!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика