X
 
 

5 милиона гледаха трейлъра на "Бохемска рапсодия"

Близо 5 милиона души гледаха трейлъра на биографичния музикален филм "Бохемска рапсодия". Историята разказва за 15-годишния период от сформирането на групата "Queen" до грандиозната благотворителана инициатива на 13 юли 1985 г. под надслов "Live Aid". Трейлърът може да видите тук.

"Бохемска рапсодия" е тържество и празнуване на "Queen", на тяхната музика и на изключителния им фронтмен Фреди Меркюри, който се противопостави на стереотипите и разби статуквото, за да се превърне в един от най-обичаните артисти на планетата", гласи краткият анонс към трейлъра.

25 години без Фреди Меркюри (ВИДЕО)

Днес се навършват 25 години от смъртта на Фреди Меркюри. Вокалистът на Queen умира от СПИН през 1991 година. Фреди е роден на 5 септе...

Сценарият на дългоочакваната лента е написан от Антъни Маккартън, а звездата на филма ще бъде Рами Малек, който ще влезе в ролята на Фреди. Режисьор е Декстър Флетчър, който замени Браян Сингър, който обаче беше уволнен два месеца по-късно заради чести отсъствия от снимачната площадка.

За такъв проект се говори от години, като първоначалната информация беше, че в образа на Фреди Меркюри ще влезе провокативният Саша Барън Коен. Коен се отказа от този проект.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители