Epic Drama предвещава „Свят в пламъци“ от 10 ноември с грандиозна предпремиера на лилав килим във Варшава

1426
Epic Drama предвещава „Свят в пламъци“ от 10 ноември с грандиозна предпремиера на лилав килим във Варшава
Снимка: Epic Drama

Viasat World срещна журналисти от целия регион с младите актьори от предстоящия епос за Втората световна война, в който участват и киноветераните Шон Бийн (Game of Thrones), Хелън Хънт (Колкото толкова) и Лесли Манвил (Блудници)

Epic Drama, най-новият ТВ канал от семейството на TV1000 и Viasat History, направи ексклузивна премиера на вече международно признатата ТВ драма в седем части за Втората световна война Свят в пламъци/ World on Fire преди седмица в полската столица. Варшава е един от главните театри на събитията в сериала, наред с Берлин, Париж и Манчестър.

Младите актьори в главните роли Джона Хауер-Кинг и Джулия Браун, както и изгряващата полска звезда, Зофия Вихуач, редом до полските актьори, познати от сериала „Студена война“, Томаш Кот и Борис Шиц, се срещнаха с журналисти от Полша и целия регион на Централна и Източна Европа в култовия културен център „Конесер“ в район Прага на Варшава, за да отбележат предстоящата на 10 ноември, неделя, ексклузивна премиера по Epic Drama.

В рамките на предпремиерия ден бе направена прожекция на първи епизод на „Свят в пламъци“ в кинозалата на автентична сграда - фабрика за водка, част от комплекса Конесер, както и индивидуални интервюта за гостуващите журналисти с продуцентите и актьорите от продукцията, официална гала вечер на характерния за Epic Drama лилав килим и тематично парти с музика от 1930-те.

Сниман на множество локации в Европа, включително Полша, Германия, Франция и Обединеното кралство, „Свят в пламъци“ разказва за първата година на Втората световна война в 7 едно-часови епизода, като започва с окупацията на Полша от страна на Германия през септември 1939 г. и завършва с битката за Британия.

Сериалът има звезден актьорски състав, оглавен от носителката на Оскар за ролята в „Колкото толкова“ с Джак Никълсън, Хелън Хънт, номинирата за Оскар за ролята си в „Невидима нишка“ с Даниел Дей-Луис, Лесли Манвил, и познатия от „Игра на тронове“ и „Властелинът на пръстените“, Шон Бийн. В главните роли в сюжетна линия на любовен триъгълник между Варшава и Манчестър са младите таланти Джона Хауер-Кинг, актьор с американски и английски паспорт, познат от „Малки жени“ и “Песента на имената” редом до Тим Рот и Клайв Оуен, шотландската актриса, позната от сериала „Последното кралство“, Джулия Браун, и полската актриса, Зофия Вихуач с появи в сериала „1983“ на Netflix и „Романови“ на Amazon Studios.

Зофия Вихуач, Джона Хауер-Кинг, Джулия Браун в снимачен момент за Viasat World. Очаквайте ги в ефира на Epic Drama, най-новият член на семейството на Viasat History и TV1000

Карин Хейджинк, Вице-президент ТВ канали и продукти на Viasat World, казва:

“Вълнуваме се, че Epic Drama ще бъде сцената на „Свят в пламъци“ в Централна и Източна Европа. Тази предпремиера тук във Варшава – място, толкова ключово за историята в сериала – е съвършеният начин да приветстваме тази грандиозна продукция в програмата ни от още толкова епични заглавия в предстоящите месеци.”

„Свят в пламъци“ дебютира ексклузивно по Epic Drama на 10 ноември 22:00 в България, Естония, Гърция, Турция, Латвия, Литва, Румъния и Украйна, в 21:00 централноевропейско време в Хърватия, Чехия, Унгария, Сърбия и Словения и в 21:30 в Полша.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КИНО:

Кино "Влайкова" посреща "Годзила и Конг: Нова империя"

Новият филм на Вим Вендерс - "Прекрасни дни", тръгва по кината от 29 март

Мартин Скорсезе с документална поредица за 8 светци

"Кино за незрящи" за 8-и път на София Филм Фест

Нов филм на Башар Рахал разказва историята на параолимпиеца Михаил Христов

София Филм Фест представя Cinema Politica: Провокативни и важни документални творби

Сериал на Теодора Маркова с награди от най-големия фестивал в Европа

Връчиха наградите на 28-ия София Филм Фест: Вижте кои са големите победители

Продължението на "Лудия Макс" със световна премиера в Кан (ВИДЕО)

Романтичната комедия "Красива сватба" с премиера в кино "Влайкова"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com